HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Jornada Apícola d’especialització

Jornada Apícola d’especialització

Jornada organitzada per La Unió de Llauradors i Ramaders

El Centre de Visitants allotjarà el pròxim dia 13 de desembre de 2017 una jornada d'especialització apícola dirigida, principalment als i a les professionals d'aquest sector, que es troba, malauradament, malmès pels efectes devastadors que exerceix l'àcar ectoparàsit, Varroa destructor Anderson and Trueman.

La Jornada, organitzada per La Unió de Llauradors i Ramaders, comptarà amb professionals de camp amb una llarga experiència, així com amb expertes en el sector de la investigació.

La programació del dia està dividida dues parts: la del matí, amb les presentacions a càrrec dels ponents que figuren al cartell, i la de la vesprada (després del dinar de germanor), amb una visita pels voltants del Centre de Visitants, per gaudir de l'entorn natural únic i excepcional al nostre territori, el bosc de sureres.

 

 

Organitza:

 

La Unió de Llauradors i Ramaders

 

Contacte:

 

Telèfon: 963 53 00 36

Correu-e: launio@launio.org

 

Col·labora:

 

El Parc Natural de la Serra d'Espadà, de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

 

Andres Pintaluba, S.A: empresa matriu d'un conjunt de dotze empreses, dedicada actualment a la fabricació i comercialització d'additius així com premescles medicamentoses per a l'alimentació, nutrició i salut animal, creixent orgànicament i desenrotllant-se tant en este sector com en nous camps relacionats; este camp inclou la fabricació, comercialització i representació d'additius i matèries químiques per a pinsos; creadors de Lidipol, un biosurfactante natural obtingut a partir de lisofosfolípidos de la lecitina de soja.

 

Smartbee®: sistema de localització i recuperació de ruscos, representa una solució per a la localització dels ruscos en cas de robatori; aquestes porten incorporat un xip, tan xicotet com una moneda de 2€, que s'oculta perfectament en el quadro, sense modificar les dimensions i totalment ocult. En cas de moviment no programat, emet una senyal al terminal mòbil (per mitjà d'una app pròpia), per adreça electrònica o per mitjà de la intranet en la web de l'empresa.

 

 

Dades de l'activitat:

 

Data: Dimecres 13 de desembre

Horari i lloc: 10:15 – 14:00* Centre de Visitants del Parc Natural de la Serra d'Espadà, Avinguda Mondragón n.º 2, Eslida (Castelló)

* La Jornada, que inclou dinar amb reserva prèvia, conclourà amb una visita per l'entorn natural representatiu de l'espai protegit.

 

Observacions: l'organització de la Jornada va a càrrec de La Unió de Llauradors i Ramaders, que són els que gestionen les inscripcions, així com la reserva prèvia del dinar.