HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere III JORNADES ESCOLARS DE REPOBLACIÓ I CONSCIENCIACIÓ AMBIENTAL

III JORNADES ESCOLARS DE REPOBLACIÓ I CONSCIENCIACIÓ AMBIENTAL

Jornada de reforestació a la tolla del Centre d'Interpretació

Arriba el mes de gener i amb ell arriba Dia de l'arbre. I com sempre ens preparem per a la seua commemoració.

Suècia va ser el primer país a celebrar el Dia de l'Arbre l'any 1840. En aqueix moment els ciutadans consideraven de gran importància i rellevància la cura dels recursos forestals del país així com que els xiquets des de primerenca edat aprengueren a cuidar i conservar la naturalesa.

I és en precisament amb aquest grup d'edats amb els quals volem treballar des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola, el relacionat amb els més xicotets. D'aquesta manera, un aspecte molt important és donar a conéixer la importància dels arbres com a elements bàsics del medi ambient, per a generar actituds i comportaments respectuosos cap a ells i per a fomentar la seua conservació, establint vincles entre els elements del medi natural i els participants en les activitats educatives.

En aquest cas i com és costum en els últims anys i en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Pola organitzem les III JORNADES ESCOLARS DE REPOBLACIÓ I CONSCIENCIACIÓ AMBIENTAL amb una repoblació amb espècies típiques de la zona, per a ajudar el manteniment d'aquests enclavaments naturals i generar actituds i comportaments de respecte cap als arbres i el mitjà que els envolta.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: Dimecres 06 de febrer de 2019.
  • Horari d'inici de l'activitat: 09.30 h.
  • Lloc de trobada: Centre d' Interpretació del Parc Natural "Museo de la Sal".
  • Avisos: Activitat destinada a escolars. Informació: parque_santapola@gva.es 966693546
  • Recomanacions: esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.