HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere El Montgó sense plàstics

El Montgó sense plàstics

Una bossa de plàstic es fa servir durant uns 15 minuts de mitjana i després es desfeta. Per desgràcia la immensa majoria dels milions de bosses que es consumeixen al món acaben contaminant el medi ambient. Però tenim una alternativa propera, renovable, ecològica i tradicional (... i de moda) que pot evitar l'ús de milers de bosses al llarg de la seva vida útil: les cistelles de palma.
 
El margalló, una espècie típica del litoral mediterrani i molt present en el Montgó, s'ha fet servir sempre per elaborar cistelles, cabassos, catifes i cordes per ser un material resistent i durador. Vine a aprendre com es recull i es treballa aquest material que pot substituir l'ús de bosses de plàstic.
 
  • Dia: dissabte 2 de juny de 2018
  • Hora i lloc d'inici: 9.00 Centre d'Interpretació del Parc Natural del Montgó. Bosc de Diana. Camí de Sant Joan s / n. (Dénia)
  • Durada de l'activitat: 3 hores aproximadament
  • Dificultat: Baixa
  • Cost de l'activitat: gratuïta
 
Més informació: 679196461 / parque_montgo@gva.es
 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució dels noticies de la nostra web. És la manera mes ràpida d'informar-se dels activitats del Parc Natural mitjançant un correu-e automàtic en el moment de la publicació. ACÍ