HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Fonts, roques, arbres, masos i ermites

Fonts, roques, arbres, masos i ermites

Una visita per l’ombria i els plans de la serra - Dia de la Terra 2024

Visita guiada

Fonts, roques, arbres, masos i ermites
Una visita per l’ombria i els plans de la serra - Dia de la Terra 2024

Aigua, monuments vius, orquídies, història... una visita amb una miqueta de tot. Descobrim els camins tradicionals i una part del patrimoni natural i cultural de Bocairent a la serra de Mariola, amb un itinerari interpretatiu que des de l'antiga Estació, ascendeix per la vessant d'ombria, en un dels accessos més tradicionals d'aquesta part de la serra, cap a l'ermita de Sant Jaume fins a arribar després al pla de Santa Bàrbera, on es troba el xop monumental, per a continuar per un altre camí que ha vist l'anar i vindre dels traginers des d'antic.

  • Dia: dissabte 27 d'abril de 2024.
  • Hora d'inici: 9.00 h.
  • Punt de trobada: L'Estació de Bocairent (accés des de la rotonda de la CV-81) [veure ubicació ací: visor GVA, Google Maps].
  • Dades de la ruta prevista: circular, 8 km de longitud i uns 300 m de desnivell.
  • Inscripció (places limitades): serra_mariola@gva.es, 965937961 (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas).
  • Recomanacions: cal portar esmorzar i roba i calcer adequats.

 

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subscriu-te ací.