HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Exposició: Diari del Viatge Paludícola.

Exposició: Diari del Viatge Paludícola.

Amants de la Marjal!

Us presentem l'exposició "Diari del Viatge Paludícola" Si us esteu preguntant que diantres és això... llavors continueu llegint i us traurem de dubtes.

Aquesta exposició forma part de les accions de divulgació del LIFE Paludicola, un projecte finançat amb fons europeus que té com a objectiu frenar el descens de les poblacions de la xitxarra d'aigua (Acrocephalus paludicola), el passeriforme més amenaçat d'Europa. Aquestes accions s'han dut a terme durant el període 2017-2020 en diversos municipis de Castella-la Manxa, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana, tots ells inclosos en espais de la Xarxa Natura 2000 entre els quals es troba el nostre Parc Natural de la Marjal de Pego Oliva.

Aquesta exposició ha sigut possible gràcies entre altres a la col·laboració entre la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i la Fundació Global Nature, dedicada a la protecció de la naturalesa.

L'exposició està composta per 12 panells amb els quals el visitant podrà acompanyar a aquest xicotet ocell al llarg del seu cicle anual, incloent-hi la seua migració de més de 6000 quilòmetres entre l'Est d'Europa i l'Àfrica subsahariana.

Més endavant indicarem quan i on s'expondrà.

* Si eres un Centre Escolar i t'interessa que us visitem amb l'exposició «Diari del Viatge Paludícola», posa't en contacte amb nosaltres.

 

Dades de l'activitat:

 • Dia: dissabte 12 de dessembre de 2020.

 • Hora i lloc d'inici: 10.00 a 13,30 h. Punt d'Infomració Ambiental Muntanyeta Verda (38°52'44.5"N 0°05'06.5"W; 38.879028, -0.085139). No està permès l'accés amb vehicle motoritzat des del Parking.

 • Parking de la Muntanyeta Verda (38º52'30"N 0º5'15"W; 38.875, -0.0875).

 • Duració de l'activitat: Exposició oberta al públic duran 3,5 hores.

 • Cost de l'activitat: gratuïta.

 • Inscripció prèvia no necessària. Informació en: 679 195 227 parque_pegooliva@gva.es.

 • Registre necessari. Es recolliran les següents dades de cadascuna de les persones assistents:

- Nom i cognoms,

- Edat,

- DNI,

- Número de telèfon mòbil *,

- Correu electrònic de cadascun dels participants * i

- Localitat de residència.

* (dades NO necessàries per als menors d'edat).

 • Recomanacions generals: Aigua, gorra, repel·lent d'insectes, bolígraf, roba, calçat còmode i bosses de fem pròpies..

 • Complir amb la normativa i recomanacions referents al COVID-19, es recorda especialment l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social.. Els menors sempre acompanyats. També es recomana portar gel hidroalcohòlic i bolígraf propi.

   

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjans d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. A.