HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere El Turisme i el Desenvolupament Rural

El Turisme i el Desenvolupament Rural

Celebració del Dia Mundial del Turisme

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Santa Pola juntament amb el Parc Natural de les Salines de Santa Pola s'adhereixen al Dia Mundial del Turisme sota el lema «El Turisme i el Desenvolupament rural» amb l'objectiu d'educar, conscienciar i sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de protegir i respectar nostre patrimoni cultural i natural .

D'aquesta manera, i de manera conjunta us convidem a participar en una observació d'aus, en diferents punts del Centre d'interpretació del Parc Natural, on coneixerem la gran diversitat d'espècies presents en aquest espai protegit. Així com la compatibilitat del desenvolupament de les empreses salineres amb el nostre espai protegit.

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: Diumenge 27 setembre de 2020.

  • Duració de l'activitat: de 09:00 h a 10:30 h, aproximadament.

  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretació del Parc Natural "Museu de la Sal"

  • Recomanacions: Roba i calçat còmode, esmorzar, beguda. També convé portar com allargavistes i guies d'aus si es disposa d'aquests material.

  • Es obligatori l'ús de la mascareta a partir del sis anys.


 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.