HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere El turisme com a objectiu de desenvolupament sostenible

El turisme com a objectiu de desenvolupament sostenible


 

 

L'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar 2017 com a "Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament". Per eixe motiu des del Parc Natural de la Serra Gelada, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm, hem organitzat una visita guiada interpretativa fins a la Torre dels Caletes per a conèixer de primera mà les possibilitats que ofereix el Parc Natural de la Serra Gelada com a servei complementari al destí turístic de la Costa Blanca, on el municipi de Benidorm és un dels seus majors exponents.

L'activitat que us proposem és una oportunitat única per a traslladar als participants la idea que els viatges i el turisme, entesos com una de les grans activitats humanes del segle XXI, contribueixen a construir un millor futur. Ja que aporten esperança, prosperitat i enteniment, a més de ser un mitjà de vida per a moltes persones. A més durant el desenvolupament de la visita el personal del Parc Natural de la Serra Gelada exposarà els principals valors ambientals i culturals del Parc Natural, la interessant història de consolidació d'aquest excepcional paisatge natural, juntament amb la pròpia història dels municipis que l'engloben, i que ha quedat reflectida en el ric patrimoni etnogràfic que atresora aquest espai.

En definitiva amb aquesta activitat pretenem mobilitzar a tota la societat; població local, empreses privades i institucions públiques, perquè treballen tots junts amb la finalitat de fer del turisme un catalitzador de canvi, tant social, econòmic, cultural com mediambiental. Ja que el turisme a més d'encapçalar el creixement econòmic en la nostra zona, ha de propiciar una millora en la qualitat de vida de les persones que vivim en aquest territori, contribuint a més a l'enfortiment de la protecció del nostre medi ambient local, a la seua conservació i enriquiment, i a la preservació del ric patrimoni cultural existent al mateix.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: diumenge, 1 d'octubre de 2017.

Horari de l'activitat: de 10.00 a 13.00 h.

Punt de trobada / inici de la ruta: Pàrquing al costat de la "Cala del Ti Ximo" - C/ Dos Calas - Benidorm.

Per a saber com podeu arribar-hi, utilitzeu aquest enllaç de Google Maps i planifiqueu la vostra ruta.

Duració de l'activitat: 3 hores. La duració de l'itinerari és orientativa, i hi inclou tant el temps emprat a recórrer l'itinerari proposat com el destinat a realitzar les distintes parades i explicacions programades.

Observacions: recomanem que porteu calçat còmode i roba còmoda, prismàtics i càmera de fotos i ganes d'aprendre.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.
  • Edat.
  • Número de telèfon mòbil *
  • Correu electrònic de cada un dels participants *
  • Localitat de residència.

            * (dades no necessàries per als menors d'edat).

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

 

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 29 de setembre, abans de les 14:00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria, ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals. Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i polse en "Anul·lar la seua subscripció".