HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere El Parc Natural: el teu temple de salut

El Parc Natural: el teu temple de salut

Caminada saludable per a conéixer els beneficis que ens aporten els espais naturals.

L'Organització Mundial de la Salut, la Unió Europea, el Conveni de Nacions Unides sobre la Biodiversitat, Europarc España i continus estudis científics confirmen que la convivència el més pròxima possible amb la naturalesa millora la salut de les persones, atenua els efectes negatius de la contaminació, el canvi climàtic i la destrucció de la biodiversitat i que per tant el contacte amb la naturalesa ajuda el benestar humà. Per tant recuperar la relació amb els espais naturals és un element de gran importància per a mantindre l'equilibri mental i físic de les persones.

Així doncs des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola, en col·laboració amb la Regidoria de Participació Social i amb el suport mèdic del Centre de Salut de Santa Pola, us proposem una caminada saludable pel la tolla  annexa al Centre d'Interpretació-Museu de la sal del Parc Natural per a d'aquesta manera recuperar el contacte amb la naturalesa i ajudar d'aquesta manera el nostre benestar.

 

DADES DE L'ACTIVITAT                                                                                                             

  • Dia: Dijous 18 d' abril de 2019.
  • Duració de l'activitat: de 10:00 h a 11.30 h, aproximadament.
  • Lloc de trobada: Centre d´' Interpretació del Parc Natural "Museo de la Sal".
  • Avisos: Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 966693546. Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms 
- núm. de participants (xiquets i adults)
- núm. telèfon de contacte

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic que li arribarà en el moment de la publicació de cada una de les notícies.