HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

El pantà de Contreras i els seus ocells

El pantà de Contreras i els seus ocells

Ruta ornitològica al voltant del pantà de Contreras

Divendres que ve 27 d'agost el Parc Natural de les Gorges del Cabriol en col·laboració amb l'Associació de Senderisme de Peñablanca i el M.I. Ajuntament de Villargordo del Cabriel et convida a conéixer part de la nova ruta ornitològica que ha dissenyat el M.I. Ajuntament de Villargordo del Cabriel, on coneixerem algunes dels ocells més representatius de la zona i gaudirem de les increïbles vistes panoràmiques del pantà de Contreras.

 

T'APUNTES?

 

Dades de l'activitat:

Dia: 27 d'agost

Lloc: A la porta del M.I. Ajuntament de Villargordo del Cabriel (C/ Carretera núm. 26)

Hora d'inici: 17.30 hores a 21.00 hores

Duració de l'activitat: 3,5 hora aproximadament.

Distància: 5 quilòmetres aproximadament.

Desnivell: 120 m.

Dificultat: Mitjana.

Recomanacions: No recomanable per a menors de 12 anys. Cal portar roba i calçat còmodes per a caminar per sengles forestals. Portar llanterna/frontals, protecció solar i abundant aigua.

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA DURANT TOTA L'ACTIVITAT A CAUSA DE LA COVID-19.

Inscripció: En els telèfons 963189222 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9 a 14 hores). Limitat a 20 places

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-i automàtic al moment de la publicació de cadascuna de les notícies. subscriu-te aquí.