HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere DIA MUNDIAL DE L’AIGUA: EL RECORREGUT DE L’ AIGUA EN LAS SALINES DE SANTA POLA

DIA MUNDIAL DE L’AIGUA: EL RECORREGUT DE L’ AIGUA EN LAS SALINES DE SANTA POLA

Visita guiada a les Salines de Bonmatí per a conéixer l' entramat hidrològic del Parc Natural.

La creació d'un dia internacional dedicat a l'aigua va ser recomanada durant la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament de 1992 a Rio de Janeiro. L'Assemblea General de les Nacions Unides va respondre a aquesta recomanació designant el 22 de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l'Aigua.

Es va convidar llavors als diferents Estats a consagrar aquest dia, en el marc del context nacional, a la celebració d'activitats concretes com el foment de la consciència pública a través de la producció i difusió de documentals i l'organització de conferències, taules redones, seminaris i exposicions relacionades amb la conservació i desenvolupament dels recursos hídrics.

Aquest Dia Mundial de l'Aigua és una data oportuna perquè tots, de manera individual o col·lectiva comencem, a partir de hui, a cuidar, valorar i racionar l'aigua que utilitzem en les nostres múltiples activitats diàries.

Des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola volem col·laborar en aquest esdeveniment amb una activitat en la qual, visitant les instal·lacions de les Salines de Bonmatí, es podrà conéixer tot l'entramat hidrològic del Parc Natural des de les tolles salineres fins als assarbs i canals de reg que travessen de nord a sud aquest espai natural protegit.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: 21 de març de 2020.
  • Duració de l'activitat: de 09:30 h a 11:30 h, aproximadament.
  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretación del Parc Natural "Museu de la Sal" (per a deprés tralladar-nos en vehicles particulars al lloc de l'activitat).
  • Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms

- núm. de participants I edat  (xiquets i adults)

- núm. telèfon de contacte i correu eletrònic

  • Recomanacions: Portar protector solar, esmorzar i beguda.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.