HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Dia Mundial de les Aus Migratòries

Dia Mundial de les Aus Migratòries

Les Aus connecten el Nostre Món

A l'octubre té lloc la commemoració del Dia Mundial de les Aus Migratòries (WMBD) a nivell mundial; una campanya dedicada a la conscienciació sobre les aus migratòries i la necessitat de cooperar internacionalment per a conservar-les.

Enguany, com en altres ocasions, el Parc Natural de la Serra Gelada s'uneix als actes de celebració impulsant una activitat d'Educació Ambiental i interpretació del patrimoni natural, que té com a objectiu destacar la importància que revist conservar i restaurar la connectivitat ecològica i la integritat dels ecosistemes que donen suport als cicles naturals i que són essencials per a la supervivència i benestar dels ocells migradors.

«El Dia Mundial dels Ocells migradors ens recorda que, ara més que mai, necessitem intensificar les nostres accions amb la finalitat de protegir als ocells migradors i els seus hàbitats. Moltes espècies d'ocells es troben en declivi a tot el món, i la contínua pèrdua i destrucció de la naturalesa també han estat relacionats amb els tipus de malalties infeccioses que estem combatent ara». Amy Fraenkel, Secretària Executiva de la Convenció sobre les Espècies Migratòries (CMS).

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

  • Data: Dissabte, 24 d'octubre de 2020.

  • Horari de l'activitat: A partir de les 10:00 h.

  • Punt de trobada / inici ruta: Aparcament junt riu Algar (antig mercadet d'Altea). Ens desplaçarem fins al pont sobre el riu en la partida Sogai (on es realitzen les activitats) i durant el trajecte realitzarem diverses escoltes de cants d'aus.

Per a saber com arribar utilitza este enllaç i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 2,5 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat a realitzar les distintes explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

Observacions: Portar calçat i roba adequada per a donar una passeig pel camp.

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a prevenir el COVID-19, sent obligatori l'ús de màscareta, a partir dels 6 anys d'edat, quan no es pugui mantenir la distància mínima d'1.5 m.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.

  • Edat.

  • Número de telèfon mòbil *

  • Correu electrònic de cada un dels participants *

  • Localitat de residència.

* (dades no necessaris per als menors d'edat) .

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 22 d'octubre de 2020.

Activitat gratuïta. La inscripció és obligatòria, doncs el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds por ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació.Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturalesIntrodueix el teu correu electrònic al final de la pàgina i prem a "Anul·lar la seua subscripció".