HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Dia Mundial de les Aus Migratòries

Dia Mundial de les Aus Migratòries

LES AUS CONNECTEN EL NOSTRE MÓN

 A partir de les aus com a protagonistes, veurem la importància que tenen els nostres aiguamolls per a les seues migracions i la interrelació que existeix entre aquests llargs viatges i el nostre territori.

Les aus es desplacen al llarg del nostre planeta segons les seues necessitats vitals. Durant la primavera viatgen milers de kilòmetres per a reproduir-se en les seues àrees predilectes. Ara de cara a l'hivern, viatgen cap a zones més càlides on siga més fàcil trobar aliment i passar l'estació freda.

Coneixent aquests moviments i la importància que tenen, valorarem els nostres aiguamolls. Són un enclavament essencial per a aquestes migracions. Descobrirem a través de les aus tots els beneficis que aporten al nostre territori. Us convidem a conéixer el meravellós fenomen de la migració, un viatge llunyà i perillós.

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: 10 d'octubre de 2020.

  • Duració de l'activitat: de 9:00 h a 11:00 h, aproximadament.

  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretació del Parc Natural "Museu de la Sal"

  • Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms

- núm. de participants (especificar xiquets i adults)

- núm. telèfon de contacte i correu electrònic.

  • Recomanacions: Portar gel hidroalcohòlic, protector solar, repel·lent antimosquits, esmorzar i beguda, càmera de fotos i/o prismàtics.

  • Important: recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de mascareta per a realitzar l'activitat. Els grups estaran limitats a un màxim de 20 persones.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.