HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Dia de l'Arbre en les riberes del Cabriel

Dia de l'Arbre en les riberes del Cabriel

Ens ajudes a millorar la vegetació de la ribera del Cabriel?

El pròxim 27 de gener el Parc Natural de las Hoces del Cabriel en col·laboració amb l'empresa Suavitzants i Plastificantes Bituminosos (SPB) i la Fundación Amigó, celebrarem el dia de l'arbre de la Comunitat Valenciana.

 

Enguany el lloc triat ha sigut en l'Àrea Recreativa del Retorno, concretament en un tram de la ribera del Cabriel, zona d'alt valor ecològic on les brigades del Parc Natural de las Hoces del Cabriel han eliminat totes les canyes, espècie invasora que inunda la ribera.

 

Es plantaran al voltant de 200 arbres, entre tamarius, xops i salzes. Espècies autòctones de la ribera del Cabriel.

 

Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

 

Datos de l'activitat:

Dia: 27 gener

Lloc: En l'entrada al Balneari de Fte Podrida (Villatoya).

Hora d'inici: 10:30 hores a 14:00 hores

Duració de l'activitat: 4 hora aproximadament.

Recomanacions: Portar calçat adequat, aigua  i roba apropiada per a l'època de l'any. L'Àrea Recreativa del Retorno disposa de taules per si algú es vol quedar a menjar d'entrepà i passar el dia.

Inscripció: En els telèfons 962185044 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.És (de 9 a 14 hores).

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací.