HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Dia de les Aus 2017

Dia de les Aus 2017

Descobrix les aus associades al riu i al seu bosc de ribera

El Parc Natural de las Hoces del Cabriel en col·laboració amb la Societat Valenciana d'Ornitologia t'inviten a celebrar el Dia de les Aus en Casas del Rio (Requena).

Recorrerem l'entorn mateix de l'aldea seguint el curs del Cabriel, un dels rius en millor estat de conservació de la Comunitat Valenciana. La ruta discorrerà tant pel seu aixara fluvial, com pel mosaic agroforestal que ho rodeja i en el que podrem disfrutar de les seues aus més característiques.

Amb la celebració del Dia de les Aus es pretén acostar a la població a conéixer el meravellós món de les aus silvestres, a disfrutar de la seua enorme varietat i diversitat i a involucrar-los en la seua problemàtica i factors d'amenaça.

Fotografia del cartell (Agateador comú) cedida per Javier Armero Iranzo.

Dades de l'activitat:

Dia: Dissabte 7 d'octubre.

Lloc: En l'Àrea Recreativa de Casas del Rio, al costat de la zona de bany.

Hora d'inici: 10:00 hores a 13:00 hores

Duració de l'activitat: 3 hora aproximadament.

Distància: 3 quilòmetres

Dificultat: Baixa.

Recomanacions: Portar calçat adequat, aigua  i roba apropiada per a l'època de l'any, és interessant portar prismàtics.

Inscripció: En els telèfons 962185044 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.Es (de 9 a 14 hores). Limitat a 50 places

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací.