HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Desmuntant Mites: Ratapinyades. “Els nostres aliats nocturns”

Desmuntant Mites: Ratapinyades. “Els nostres aliats nocturns”

En aquests últims mesos, la fama de les rates penades no està sent molt bona i des del Parc Natural ens hem proposat que això canvie. Volem donar a conéixer una altra visió de les rates penades, el seu valor ecològic i els seus beneficis per a l'equilibri de la naturalesa i per a l'ésser humà.

En general, els éssers humans tenim certa tendència a témer a allò desconegut, i solem etiquetar-ho com a dolent, perillós o nociu. Justament és el que està passant amb les rates penades i altres animals amb mala fama, que degut a la falta d'informació, a rumors, al cinema i/o a les falses creences dels humans, els han portat a la vora de l'extinció.

És per això que, des del Parc Natural volem DESMUNTAR aquests falsos mites i llegendes al voltant de les rates penades, a través d'una activitat anomenada "Els nostres aliats nocturns"

En aquesta activitat podrem conéixer millor a les rates penades, el seu món i les seues costums, així com els seus "superpoders" dels quals, nosaltres els humans, podem aprendre per a millorar la nostra vida i al mateix temps conservar aquesta fascinant espècie en perill d'extinció.

L'activitat consistirà en una eixida al camp on anirem aprenent moltes coses sobre les rates penades així com intentarem detectar la seua presència al Parc.

Com que és una activitat de tarda-nit, et convidem a portar-te el teu entrepà per a gaudir del parc natural a la nit, tal com ho fan les nostres amigues les rates penades.

T'animes?

 

Aquests són els detalls més importants de l'activitat:

Dia: dimecres 15 de Juliol de 2020

Lloc: Centre d'interpretació del Parc Natural

Hora d'inici: 19.30 hores

Activitat per a tots els públics.

Places limitades. Inscripció Obligatòria en: parque_lamata@gva.es facilitant les següents dades:

  • Nom i cognoms del representant
  • núm. de participants (xiquets i adults)
  • Procedència
  • núm. telèfon de contacte

 

Recomanacions: roba còmoda per a caminar, repel·lent de mosquits, llanterna, beguda i *bocata per si t'abelleix sopar en finalitzar l'activitat.

 

Nota: És obligatori per a complir amb la normativa de sanitat, que totes les persones que participen en la jornada utilitzen màscareta.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.