HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere De port a port. Caminant i navegant

De port a port. Caminant i navegant

Ruta a pie y en barco por el cabo de San Antonio

La simbiosi entre el mar i la muntanya en el parc Natural del Montgó ha creat els  impressionants paisatges del Cap de Sant Antoni.

En esta excursió recorrerem les Planes del cap de SAN Antonio des de les Rotes de Dénia fins al port de Xàbia, on embarcarem en una embarcacióo de l'empresa Mundomarino que ens portarà per la reserva marina, navegant per baix dls penya-segats fins al port de Dénia.

Si vols conéixer un dels tresors naturals que conserva la Comunitat Valenciana, apunta't a esta activitat, les places són limitades.

El punt de trobada serà a les 9.45 en la parada d'autobusos de l'esplanada del port de Dénia (Esplanada Cervantes), on agafarem un autobús urbà fins a la parada del final de les Rotes ( Restaurant Mena), iniciarem la ruta a peu fins al port de Xàbia ( 3h. Aprox.), allí embarcarem a les 13:00h amb Mundomarino, per a tornar al port de Dénia. 

Observacions: és necessari adquirir els tiquets del barco (10€ adults - 6€ xiquets (4-10 anys) amb preu especial per als participants) i de l'autobús urbà, 1.5€. En cas de condicions meteorològiques adverses l'activitat se suspendrà, es recomana estar en bona forma física, portar calçat deportiu, 1 l. d'aigua per persona, i protecció solar.

Informació sobre l'activitat:

 

  • Data: 20 de març de 2022.

  • Hora d'inici: 9:45 hores.

  • Lloc d'inici i final: Esplanada Cervantes, Port de Dénia

  • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.

  • Dificultat de l'activitat: Mitja.

  • Places limitades, inscripció prèvia en: 679196461 - parque_montgo@gva.es

  • Horaris i tarifes autobus LES ROTES-BUS

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. ACÍ