HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Consum responsable i pesca artesanal

Consum responsable i pesca artesanal

 

Des del Parc Natural de Serra Gelada us proposem un itinerari interpretatiu amb a l'intenció d'aprofundir en la relació existent entre el nostre consum i la conservació dels espais naturals del nostre entorn, posant com a exemple els beneficis ambientals i socials del consum de peix certificat amb la "Marca Parc Natural de la Serra Gelada" el qual és capturat per les embarcacions d'arts menors de la confraria de pescadors d'Altea.

Mitjançant aquesta activitat i prioritzant el consum d'aquesta mena de productes fomentem la comercialització i el consum de productes de proximitat, amb un menor impacte ambiental i social en altres regions, mantenim una activitat tradicional molt arrelada en la tradició i cultura marinera d'Altea i a més contribuïm al benestar i estabilitat d'aquelles famílies que depenen directa i indirectament d'aquesta mena de pesca.

Aprofita aquesta oportunitat i participa.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: diumenge, 9 de maig de 2021.

Horari de l'activitat: 10.30 – 13.00 h.

Punt de trobada: pàrquing port pesquer d'Altea.

Per a saber com arribar utilitza aquest enllaç Google Maps.

Durant el desenvolupament de l'activitat s'establiran a cada moment les restriccions sanitàries en vigor, sent necessari complir la normativa vigent i recomanacions referents al COVID-19.

Per tant, es recorda l'ús obligatori de màscara així com respectar les mesures de seguretat sanitària de distància social. Els menors han d'anar sempre acompanyats i també es recomana portar gel hidroalcohòlic.

Duració de l'activitat: 2,5 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps emprat a realitzar el recorregut com l'empleat en les diferents explicacions relacionades amb la temàtica de l'activitat.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 7 de maig, fins a les 14.00 h.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden trucar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09.00 a 14.00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. Ja que és la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent link:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïsca el seu correu electrònic al final de la pàgina i prema a "Anul·lar la seua subscripció".