HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Col•locació de caixes nius per a aus insectívores

Col•locació de caixes nius per a aus insectívores

Taller d'educació ambiental d'aus insectívores

Vos invitem dissabte que ve 16 de desembre a les jornades que tindran lloc en el Parc Natural de las Hoces del Cabriel per a la col·locació de caixes niu.

La jornada partirà amb una xicoteta xarrada a càrrec de Javier Armero Iranzo membre de la Societat Valenciana d'Ornitologia, on podrem conéixer la importància de les aus insectívores per al manteniment dels ecosistemes, també ens parlara de com col·locar les caixes nius i la importància que estes tenen.

La segona part de la jornada consistirà en la col·locació de  20 caixes niu que han realitzat els companys de l'empresa Suavitzants i Plastificantes Bituminososo (SPB), estes es col·locaran en la Muntanya d'Utilitat Pública V149 Casas de Cárcel Retorno, concretament en Àrea Recreativa del Retorno i els seus voltants.

En la jornada col·labora la Societat Valenciana  d'Ornitologia (SVO), Suavitzants i Plastificantes Bituminosos (SPB), el M.I. Ajuntament de Requena i la Fundació Amic.

Datos de l'activitat:

Dia: 16 desembre

Lloc: En l'entrada al Balneari de Fte Podrida (Villatoya).

Hora d'inici: 11:00 hores a 14:00 hores

Duració de l'activitat: 3 hora aproximadament.

Recomanacions: Portar calçat adequat, aigua  i roba apropiada per a l'època de l'any. L'Àrea Recreativa del Retorno disposa de taules per si algú es vol quedar a menjar d'entrepà i passar el dia.

Inscripció: En els telèfons 962185044 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.És (de 9 a 14 hores).

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací.