HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere CANVIA LA MAREA DE PLÀSTICS

CANVIA LA MAREA DE PLÀSTICS

III Jornades de conscienciació i retirada de plàstics i microplásticos a la platja de la Gola.

 

Conéixer la problemàtica ambiental de les nostres zones costaneres i platges en la lluita contra el fem marí, és en l'actualitat una prioritat, tenint com a objectiu transformar els hàbits i pràctiques de la població per a reduir el fem marí i el mal que provoca.

Els plàstics i microplásticos que inunden els oceans i mars del món constitueixen una de les grans preocupacions de Nacions Unides, que reconeix en una resolució la importància d'eliminar-los a llarg termini. Es reconeix la seua perillositat i la preocupació que afecten negativament la salut humana i a la seguretat alimentària. Així doncs l'ONU considera necessari lluitar contra el fem marí.

Davant tals dades hem d'actuar i des del Parc Natural de les Salinas de Santa Pola de manera conjunta amb la Regidoria de Platges de l'Ajuntament de Santa Pola, l'associació Nasinba i Urbaser, us proposem unir-vos a les nostres III Jornades de conscienciació i retirada de plàstics i *microplásticos a la platja de la Gola.

Esperem la vostra participació en aquesta jornada de retirada i eliminació de microplásticos, i fems en general, a la platja i que t'unisques a nosaltres per a aconseguir entre tots un espai natural més net. Amb l'ajuda de tots és possible!


 


 

DADES DE L'ACTIVITAT

• Dia: 2 d'agost de 2020.

• Duració de l'activitat: 10.00 h a 12.00 h aprox.

• Lloc de Trobada: Moll de la Platja de la Gola.

• Inscripció obligatòria:parc_santapola@gva.eso 965938590/ Activitat gratuïta.

-Nom i cognoms

- núm. de participants i edat (xiquets i adults)

- núm. telèfon de contacte i correu electrònic

• Recomanacions: Portar gel hidroalcoholico, repel·lent antimosquitos, protector solar, esmorzar i beguda.

• Important: recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.