HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Activitat de Ciència Ciutadana. I Cens coordinat d'ocells exòtics i Garsa blava

Activitat de Ciència Ciutadana. I Cens coordinat d'ocells exòtics i Garsa blava

11/07/2020 Activitat de Ciència Ciutadana. I Cens coordinat d'ocells exòtics i Garsa blava.

 

El dissabte que ve dia 11 de juliol podreu participar en una activitat de voluntariat, en la qual els assistents realitzaran una activitat de Ciència Ciutadana a través del I Cens coordinat d'ocells exòtics i garsa blava que es realitza en la zona. Durant la jornada que durarà dues hores els participants utilitzant el mètode científic i acompanyats dels especialistes recopilaran les dades del cens.

Aquestes dades després de ser analitzats s'utilitzaran per a estimar el nombre d'individus totals

d´agapornis sp. i garsa blava ibèric presents en els voltants del Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevieja.

Organitzar aquesta activitat ha sigut possible gràcies a Faunatura, a la Societat de Estudios Biológicos Iberoafricanos, i a Crónicas Natuarles de Torrevieja. A més de la  col·laboració d'Ecologistes en acció.

Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a previndre el COVID-19. Serà obligatori l'ús de màscara i complir amb la distància mínima d'1.5 m.

Si t'interessa conéixer i participar activament prenent dades científiques no dubtes a apuntar-te. Les places són limitades, per a inscriure-us només heu d'escriure'ns al correu parque_lamata@gva.es

 

Dades d'interés:

Data: 11 de juliol de 2020

Hora: 8.30 h a 10.30 h

Lloc: Ermita dels Balcons, Urbanització Llago Jardín (Torrevieja)

 

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

• Nom i cognoms representant

• nre. de participants (xiquets i adults)

• procedència

• núm. telèfon de contacte

 


 


 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ


 

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistatde distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.