HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere ACCIONS PER A LA CONSERVACIÓ DE L’HABITAT DE LES AUS DEL PARC NATURAL

ACCIONS PER A LA CONSERVACIÓ DE L’HABITAT DE LES AUS DEL PARC NATURAL

Col•locació d'elements protectors en zones de nidificació de diferents espècies d'aus del Parc Natural i observació d'aus

Durant el mes d'octubre se celebra el Dia Mundial de les Aus, jornada dedicada a conscienciar i sensibilitzar sobre els problemes de conservació de les aus.

Des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola volem col·laborar en aquest esdeveniment i ajudar a les aus del nostre Parc Natural amb una activitat en la qual, gràcies a la col·laboració amb SEO-Birdlife i Telefónica, realitzarem actuacions per a la millora de l'hàbitat de nidificació de diverses espècies, ajudant d'aquesta manera a la seua conservació. Destaquem de manera especial l'acció de millora de l'hàbitat de la gavina capblanca (Chroicocephalus genei) en la zona del Pinet, espècie catalogada com a vulnerable en el Catàleg Valencià d'Espècies de Fauna Amenaçada.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: dissabte 6 d' octubre de 2017.
  • Duració  de l'activitat: 09.00 h a 11.00h aprox.
  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretació del Parc Natural "Museu de la Sal" per a després traslladar-nos a la ruta El Pinet.
  • Avisos: Activitat dirigida a voluntaris de SEOBirlife-Telefónica.
  • Recomanacions: esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.