HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere A la cava Don Miguel a boqueta nit. De la posta de sol a l'eixida de la lluna plena

A la cava Don Miguel a boqueta nit. De la posta de sol a l'eixida de la lluna plena

Itinerari guiat en pondre's el sol i acompanyats per l'eixida de la lluna plena per l'Ombria de Mariola, des d'Agres fins a la cava Don Miguel

L'ACTIVITAT HA QUEDAT SUSPESA PER INSTRUCCIÓ DE LA DIRECCIÓ A CAUSA DEL NIVELL DE PREVIFOC (ALERTA 3)

Visita guiada
A la cava Don Miguel a boqueta nit. De la posta de sol a l'eixida de la lluna plena
Itinerari guiat en pondre's el sol i acompanyats per l'eixida de la lluna plena per l'Ombria de Mariola, des d'Agres fins a la cava Don Miguel
 
Us convidem a participar en aquesta activitat per a gaudir de la serra, en aquesta ocasió amb una barreja curiosa: un paisatge, amb la posició privilegiada en el territori de Mariola i d'Agres, que ofereix un domini de les valls i les serres al nord, un moment, amb la frescor del capvespre i la nit, uns indrets i uns recursos patrimonials molt curiosos, la font del Molí Mató i la cava Don Miguel com a objectiu, i una ocasió, la lluna plena a l'estiu, una excusa per a gaudir confortablement de la nit i descobrir una visió diferent que hi guarda la serra.
 
  • Dia: divendres 23 de juliol de 2021.
  • Hora d'inici: 20.45 h.
  • Punt de trobada: Agres, carrer Sant Antoni (parada del bus, "ca Assolà") [veure ubicació ací: visor GVA, Google Maps].
  • Dades de la ruta prevista: lineal, 4 km d'anada i vora 400 m de desnivell (en principi la tornada serà pel mateix camí).
 
  • Inscripció (places limitades): serra_mariola@gva.es, 965937961 (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas).
  • Recomanacions: cal portar sopar, i roba i calcer adequats.
  • Avisos: caldrà atindre's al que dispose l'autoritat competent en matèria de salut en relació a les mesures que siguen adoptades; s'informa que cal dur mascareta i mantindre la distància de seguretat entre diferents grups de convivència.
 
 
Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subscriu-te ací.