HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere UNEIXTE A L’ESQUADRÓ ANTI RESIDUS!

UNEIXTE A L’ESQUADRÓ ANTI RESIDUS!

Jornada de neteja de microplàstics a la platja de la Gola per a conscienciar-nos de la importància de reduir els nostres residus.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) és una iniciativa l'objectiu de la qual és promoure i implantar durant una setmana acciones de sensibilització sobre recursos sostenibles i gestió de residus. Se celebra enguany una nova edició sota el lema "Canvia els teus hàbits, Redueix els teus residus".


D'altra banda, els plàstics i microplàstics que inunden els oceans i mars del món constitueixen una de les grans preocupacions de Nacions Unides, que reconeix en una resolució la importància d'eliminar-los a llarg termini. Es reconeix la seua perillositat i la preocupació que afecten negativament la salut humana i a la seguretat alimentària. Així doncs l'ONU considera necessari lluitar contra el fem marí.


Davant tals dades hem d'actuar i des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola de manera conjunta amb l'associació Nasinba i la Regidoria de Platges de l'Ajuntament de Santa Pola, us proposem unir-vos al nostre Esquadró anti residus en una Jornada de neteja de microplàstics a la platja de la Gola per a conscienciar-nos de la importància de reduir els nostres residus.


Esperem la vostra participació en aquesta jornada de retirada i eliminació de microplàstics, i fems en general, a la platja i que t'unisques a nosaltres per a formar un nombrós Esquadró anti residus i així aconseguir entre tots un espai natural més net.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: Diumenge 17 de novembre de 2019.
  • Horari d'inici de l'activitat: 10.00 h.
  • Lloc de trobada: Moll de la Platja de la Gola.
  • Avisos: activitat gratuïta. Informació: parque_santapola@gva.es 965938590
  • Recomanacions: esmorzar, beguda, roba i calçat còmode.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.