HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere “Salut, consciència i naturalesa”

“Salut, consciència i naturalesa”

L'OMS definix la salut com un estat de complet benestar físic, mental i social, i no sols l'absència d'afeccions o malalties, des d'esta base el Parc Natural de La Mata i Torrevieja organitza el pròxim dia 14 d'abril una activitat encaminada a la millora de la nostra salut disfrutant del nostre espai natural, per a això hem preparat una activitat de la mà de Marta Dueñas, Psicòloga i Instructora de Mindfulness per la Universitat Britànica de Bangor.

En l'activitat es realitzarà un recorregut en què la consciència del cos, la ment i el cor es connectaran amb la natura de l'entorn i podrem experimentar plenament les diferents sensacions que ens rodegen, el recorregut finalitzarà amb la realització d'una meditació en un entorn natural.

Durant el recorregut el personal del parc realitzarà xicotetes explicacions per a conéixer quin tipus d'elements estan produint les diferents sensacions que podrem viure.

Vine a disfrutar amb nosaltres d'aquest recorregut conscient. Només heu d'inscriure-vos en parque_lamata@gva.es

 

Dades d'interés:

Data: 14 de abril de 2019

Hora: 10:30 hores

Lloc: Centre d'informació del PN de La Mata-Torrevieja.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms representant

  • nombre de participants (xiquets i adults)

  • procedència

  • telèfon de contacte

 

 

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat, s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar via del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.