HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere "Més enllà de la tècnica"

"Més enllà de la tècnica"

Si tens una càmera i vols aprendre a traure-li partit per a començar a fer els teus primers reportatges en la natura, aquest és el taller de fotografia que necessites.

Aquest taller està dirigit a tots aquells que vullguen iniciar-se en la fotografia de natura i els abellisca provar si aquesta modalitat de fotografia és la més indicada per a ells.

El taller començarà amb una sessió teòrica amb la que es repassaran conceptes bàsics sobre diferents tècniques de fotografia i ens centrarem en la tècnica de fotogràfica del macro.

Després de conéixer aquests amplis conceptes arriba el moment en què els participants podrán posar en pràctica l'aprés en una ruta guiada pel Parc.

Recorda que la clau per a aprendre una bona fotografia de natura és saber com fer-la. Vine i aprendràs. Si t'interessa, escriu-nos un mail a parque_lamata@gva.

 

DADES A TINDRE EN COMPTE:

 • Dia: Diumenge 4 de Octubre de 2020

 • Hora d'inici: 09:30 hores.

 • Lloc: Centre d´Interpretació

 • Activitat dirigida per a adults.

 • Places limitades.

 • Inscripció obligatoria en parque_lamata@gva.es indicant:

 1. Nom i cognoms dels participants.
 2. DNI
 3. Telèfon de contacte
 4. Procedència
 • Recomanacions: Aigua, protecció solar, barret, antimosquits, calçat còmode.

 

 

NOTA: Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a previndre el COVID-19, sent obligatori l'ús de màscara, a partir dels 6 anys d'edat, quan no es puga mantindre la distància mínima d'1.5 m.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic:parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.