HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere “LA LLACUNA MÀGICA”

“LA LLACUNA MÀGICA”

T'has parat a observar alguna vegada la naturalesa amb ulls d'un xiquet?

Imagina't com seria el món vist a través dels ulls dels xiquets... "Meravellós", ple de fantasia, màgia i il·lusió, però al mateix temps REAL.

Això és la "MÀGIA", la realitat és la mateixa, però tot depén dels ulls que l'observen…

I és per això que us proposem una activitat diferent, pensada per a tota mena d'edats, on els més xicotets seran iguals als adults, i on la imaginació serà clau per a tot.

El joc, la imaginació, la fantasia, etc... poden ser grans aliats per a connectar amb la naturalesa, aprendre d'ella i el més important, beneficiar-nos a nivell cognitiu.

Mentre juguem, no ens fixem en res més, només existim nosaltres i l'aventura…

Doncs bé, us convidem a participar d'una ruta interpretativa familiar de Fantasia pel parc natural, on descobrirem éssers vius amb capacitats sorprenents, viurem aventures que mai havíem imaginat al Parc Natural, però sobretot… jugarem... jugarem com a xiquets, traient al nostre xiquet interior al fet que salte, córrega, riga, experimente, aplaudisca i gaudeixca.

 

Tota una aventura! T'atreveixes?

 

Només has de mirar en la teua agenda i comprovar si el dia 29 de juliol ho tens lliure, en aqueix cas… escriu-nos un mail a parque_lamata@gva.es per a inscriure't a tu i a la teua família.

 

!No et penediràs! Això si… veniu preparats per a jugar com a xiquets!!

 

PD: Porta't el teu sopar i en finalitzar la ruta podrem quedar-nos en l'àrea recreativa tots junts.

 

DADES A TINDRE EN COMPTE:

 • Dia: Dimecres, 29 de juliol de 2019

 • Hora d'inici: 19:30 hores.

 • Lloc: Centre d'interpretació del P.N. La Mata-Torrevieja

 • Activitat Gratuïta. Places limitades.

 • Inscripció en parque_lamata@gva.es indicant:

  • Nom i cognoms del representant

  • Nombre de participants (adults i xiquets)

  • Telèfon de contacte

  • Procedència

    

Recomanacions: Repel·lent de mosquits, llanterna, beguda i entrepà per si t'abellix sopar al finalitzar l'activitat.

 

 

NOTA: Degut a la situació sanitària que estem vivint, vos recordem que tots els assistents deuen portar mascaréta i gel hidroalcoholic, pel benestar de tots els asistents.

 

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.