HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere A volar la milotxa!

A volar la milotxa!

El joc en la natura

El joc és la millor eina per al desenvolupament intel·lectual, físic i emocional. Jugar significa plaer, risc i llibertat, tres competències que s'aprenen millor de xicotet sent la pròpia naturalesa el millor escenari de joc.
 
No obstant això, l'enrenou del dia a dia, l'atapeïda agenda i les pors que tenen els pares, han contribuït al fet que "els xiquets de hui dia visquen immersos en la seua rutina d'anglés-violí-ballet sotmesos a un vertader arrest domiciliari" (Katia Hueso).
 
En el P.N. El Fondo volem recuperar el joc i a més el joc tradicional, el de tota la vida, amb el qual grans i xicotets hem passat tan bons moments i quina millor manera que construint nostra pròpia milotxa en família. Vine a volar la milotxa i a menjar-te la mona amb nosaltres!


Dades de l'activitat

Día: 21 d'abril.
Hora: 12h
Lugar: Centre d'Interpretació, Finca El Rincón.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-me automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.