notícies dels parcs

BON DIA EXCURSIONISTES!

BON DIA EXCURSIONISTES!

El Parc Natural El Fondo conegut per la seua gran riquesa ornitològica amaga una complexitat que passa desapercebuda per a tots. El Fondo, aiguamoll d'importància internacional, presenta un dels ecosistemes més complexos i fràgils del planeta terra que resulta clau per a la supervivència humana. Et convidem a conèixer en família aquesta reserva de vida silvestre.

Com hem d'acostar-nos a la naturalesa? Com observar la naturalesa?

En aquesta ruta familiar descobrirem la naturalesa des de la mirada dels xiquets i xiquetes, seran ells i elles els que ens guien. Deixem-nos portar pel seu esperit aventurer i aprenguem de la seua avidesa per l'estudi, la seua infinita curiositat i capacitat d'observació, intensa dedicació, passió, entusiasme, constància i amor per la naturalesa.

Junts desgranarem la complexitat ecosistèmica del Fondo, ens llevarem les benes per a convertir-nos una altra vegada en xiquets i xiquetes, divertir-nos, apassionar-nos en la naturalesa, i submergir-nos plenament en ella.

"Somos del todo imposibles sin el manantial —la NATURALEZA— del que brotó y brota todo lo que vive. Acordarse y reconocer el origen ya es tener mucho ganado para acallar la descabellada arrogancia de pretender vivir segregados de lo viviente" Joaquín Araújo.


 

DADES DE LA ACTIVITAT

DATA: 02/08/2020

HORA: 9:00h

DURACIÓ DE L'ACTIVITAT: 2h (la duració de l'activitat es orientativa).

LLOC: Centre d'Informació del Parc Natural El Fondo

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció al telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es.

PLACES LIMITADES.

DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:

Nom i cognoms

DNI

Adult/Menor

Localitat

Telèfon

Correu electrònic

AVISOS I RECOMANACIONS:

Recordar que per als majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat, sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat entre persones.

Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcòholic, repel·lent antimosquits, protector solar, gorra, així com esmorzar i beguda.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.

 

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.