IV Mostra marca Parcs Naturals

IV Mostra marca Parcs Naturals

IV Mostra de productes de la Marca Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana

IV MOSTRA DE PRODUCTES I SERVEIS DE LA MARCA PARCS NATURALS: UNA EXPERIÈNCIA PER A CONÉIXER L'OFERTA QUE EXISTIX EN ELS PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Mercat de Colom, 14 de novembre de 2015, València

    

Acostar-te a conéixer i adquirir productes dels nostres parcs naturals, productes de la nostra terra, part de la nostra cultura i de les nostres arrels, del que som.

Visita'ns, recorre els nostres estands i gaudeix de les distintes activitats que t'oferim durant tot el dia: mel, oli d'oliva verge extra, pernil ibèric, la pataca de Vistabella, embotit, melmelades, allotjaments, passejos en globus, birding, oferta de Multiaventura i turisme actiu.

Participa en els tallers infantils per a sensibilitzar als més xicotets i una divertidísima gimcana en què coneixeràs els productes certificats amb la marca parcs Naturals i els parcs en què s'encuetran. Apropa't al nostre punt d'informació de parcs naturals i fes-te un divertit selfie en el nostre photocall.

Tastos d'embotit i de formatge, i un tast maridada d'oli d'oliva verge extra Bardomus, Tomata de Penjar d'Alcala de Xivert i sal trufada de Biopenyagolosa.

A més, no volem oblidar-nos de les persones que estan passant un moment delicat en les seues vides, per la qual cosa et demanem que participes en la campanya del quilo que es va a celebrar durant tota jornada per a recaptar aliments que seran entregats al Banc d'Aliments de València.

1 quilo d'aliments, 1 milió de gràcies

 

Comptem amb tu, no et penediràs. T'invitem a veure este vídeo perquè et faces una idea del que et vas a trobar.

  

Inscriu-te en l'enllaç de cada activitat o telefona al 961 971 851 de 9:00 a 14:00 hores.

Punxa sobre el títol de cada activitat, pintat en blau, per a accedir a la seua fitxa en format pdf

 

 

10:00

Obertura de la "IV mostra de productes de la marca Parcs Naturals".

 

Estand informatiu sobre els nostres parcs naturals

10:00 - 14:30

16:00 -  21:00

Estand d'informació sobre els parcs naturals de la Comunitat Valenciana.

Estand d'informació sobre els parcs naturals de la Comunitat Valenciana.

 

Tallers d'educació ambiental infantil, sessió fotogràfica i una divertidíssima gimcana

10:30 - 11:30

Taller d'Educació Ambiental: Bones Pràctiques als Parcs Naturals, aprén per mitjà d'un joc divertit les normes de conducta en un espai natural protegit. A més, t'emportaràs com a regal un ramell decoratiu de visc amb el Xiulet pintat per tu mateix. Inscripció en-linia

11:30 - 13:30

           y

17:00 -19:00

Photocall: "Coneix la biodiversitat dels nostres parcs naturals". Un mural pintat, màscares de diferents animals que viuen en els espais protegits i informació sobre les espècies esmentades serviran de fons per a la realització de fotografies als participants. Difusió immediata en xarxes socials. Aprén divertint-te, coneixent la riquesa que alberguen els nostres parcs.

12:30 - 13:30

Gymkana: "De compres als parcs naturals". Et caracteritzem com un Xiulet i per mitjà d'un joc de pistes recorres els estands dels productes certificats amb la Marca Parcs Naturals, fas divertides proves i aprens sobre estos productes i sobre els parcs naturals en què s'ubiquen. Els xiquets que aconseguisquen descubir totes les pistes rebran un premi!!! .Inscripció en-linia

 

17:00 - 18:00

Taller d'Educació Ambiental: Bones Pràctiques als Parcs Naturals,, aprende mediante un divertido juego las normas de conducta en un espacio natural protegido. Además te llevarás como regalo un ramillete decorativo de muérdago con el Xiulet pintado por ti mismo. Inscripció en-linia.

17:00-18:00

18:00-19:00

19:00-20:00

(3 torns)

Gymkana: "De compres als parcs naturals". Et caracteritzem com un Xiulet i per mitjà d'un joc de pistes recorres els estands dels productes certificats amb la Marca Parcs Naturals, fas divertides proves i aprens sobre estos productes i sobre els parcs naturals en què s'ubiquen. Els xiquets que aconseguisquen descubir totes les pistes rebran un premi!!!

 

Inscripció en-linia torn 17:00h

Inscripció en-linia torn 18:00h

Inscripció en-linia torn 19:00h

 

 

Entrega de plaques d'adhesió a les noves empreses de la Marca Parcs Naturals

11:30

Entrega de les plaques d'adhesió a les 20 noves empreses que han obtingut el certificat de producte d'acord amb la Marca Parcs Naturals durant l'últim any per part de la Sra. Elena Cebrián Calvo, consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

 

Experiències

18:00 -19:00

TALLER DE FÒSSILS Aprén amb Geonatur com es formen els fòssils i després prepara pasta, modela, pinta, deixa que s'asseque i emportat un exemplar de record. Parc Natural de Xera – Sot de Xera. Inscripció en-linia.

19:00 -19:30

 

MARIDATGE AL PARC NATURAL DE LA SERRA D'IRTA - PENYAGOLOSA: OLI D'OLIVA VERGE EXTRA BARDOMUS & TOMACA DE PENJAR D'ALCALÀ DE XIVERT & SAL AMB TÒFONA BIOPENYAGOLOSA Descobrix de la mà de Bardomus les característiques organolèptiques del seu oli d'oliva verge extra i experimenta la forma en què potencia el sabor de l'extraordinària tomaca de penjar d'Alcalà de Xivert i la sal amb tòfona de Biopneyagolosa.Inscripció en-linia.

19:30 -20:00

 

TAST D'EMBOTITS DEL PARC NATURAL DE LES GORGES DEL CABRIOL Tasta els exquisits embotits elaborats per Indústria Carnica Yeves des de Venta del Moro - Parc Natural de les Gorges del Cabriol. Inscripció en-linia.

20:00- 20:30

TAST FORMATGE LOS CORRALES DE ALMEDIJAR Los Corrales d'Almedijar t'inviten a tastar els seus formatges artesans elaborats a partir de llet crua, productes de primera qualitat reconeguts internacionalment des del cor del Parc Natural de la Serra d'Espadà Inscripció en-linia.

 

"Campanya del Quilo" a favor del Banc d'Aliments de València

10:00 -21:00

1 quilo de menjar, 1 milió de gràcies

Durant tota la jornada es farà una arreplega solidària d'aliments no peribles que es destinarà al Banc d'Aliments de València. Hi col·labora el personal de Vaersa que desinteressadament arreplegarà aliments durant tota la jornada per a destinar-los als que més falta els fa.

 

 

21:00

Cloenda de la IV Mostra de Productes de la Marca Parcs Naturals.

 

Important: el termini d'inscripció finalitzarà en completar-se les activitats, que estan limitades a un nombre màxim de participants per a cada una. Punxeu en cada activitat per a conéixer la proposta que us fem, en estes s'indiquen les distintes modalitats d'inscripció, i també el nombre màxim de participants. Cada persona podrà participar com a màxim en dos activitats