Accessibilitat

Accessibilitat

Apostem per uns Parcs Naturals accessibles, de tots i per a tots.

Informa't ací dels recursos disponibles i de tota la informació detallada sobre accessibilitat per a cada Parc Natural de la Comunitat Valenciana.

Accessibilitat en el Parc Natural Puebla de San Miguel

Ves enrere Accessibilitat en el Parc Natural Tinença de Benifassà

Accessibilitat en el Parc Natural Tinença de Benifassà

CENTRE D'INTERPRETACIÓ (CI)

Horari de visites: de dimarts a diumenge, de 9.00 a 14.00 hores.

Els dies que es realitzen activitats guiades en l'exterior, és possible que el Centre d'Interpretació romanga tancat, per això aconsellem telefonar amb antelació al 964715720.

Accessibilitat diversitat funcional VISUAL

Vosté pot accedir a les xarrades divulgatives que els educadors imparteixen sobre els valors de conservació del Parc Natural. 

Accessibilitat diversitat funcional AUDITIVA

Panells il·lustratius i explicatius dels ambients i valors naturals que podem trobar en el Parc Natural, amb imatges panoràmiques i de fauna, flora, paisatge i patrimoni.

Accessibilitat diversitat funcional FÍSICA

 1. Lavabos adaptats
 2. Accés a l'exposició situada en la planta baixa, lliure d'obstacles.

Accessibilitat diversitat funcional INTEL·LECTUAL

 1. Xarrades divulgatives i explicatives sobre el Parc Natural dirigides pels educadors ambientals del C.I., adaptant el contingut segons característiques del visitant.
 2. Els panells explicatius compten amb fotografies de diferents grandàries que faciliten la comprensió: de fauna, flora i paisatges del Parc Natural. I els elements de l'exposició, evoquen sentiments positius de curiositat per la naturalesa i pel Parc Natural.

     

ITINERARIS INTERPRETATIUS

Les Rutes Blava i Verd comencen en l'àrea recreativa de les Ombries de *Benifassà al costat de l'embassament d'Ulldecona. Aquest àrea es troba adaptada, tant els elements de mobiliari com el pàrquing.

Qualsevol ruta que desitgeu fer, recomanem posar-vos en contacte amb les oficines del Centre d'Interpretació per a ajudar-vos a ampliar la informació necessària per a realitzar-la.

 

RUTA AMB CADIRA DE RODES ADAPTADA A LA NATURA (CRAN/JOËLETTE) Al PARC NATURAL DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ: "RODANT PER BEL" 

 • Tipus: circular
 • Distància: 2 km
 • Temps estimat: 2-2,5 h
 • Dificultat: Mitjana-baixa
 • Cota màxima: 988,2 metres
 • Desnivell acumulat de pujada: 42,7 metres
 • Desnivell acumulat de baixada: 43,7 metres