Visualització de contingut web

Accessibilitat

Apostem per uns Parcs Naturals accessibles, de tots i per a tots.

Informa't ací dels recursos disponibles i de tota la informació detallada sobre accessibilitat per a cada Parc Natural de la Comunitat Valenciana.

Accessibilitat en el Parc Natural Puebla de San Miguel

« Ves enrere

Accessibilitat en el Parc Natural Serra d'Irta

Accessibilitat en el Parc Natural Serra d'Irta

CENTRE D'INTERPRETACIÓ (C.I.)

Horari d'atenció:

    - De dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores.

    - Caps de setmana i festius de 09.30 a 14.30 hores

El Centre d'Interpretació romandrà tancat els dies 1 de gener, 6 de gener, 24 i 25 de desembre i 31 de desembre.

Accessibilitat diversitat funcional VISUAL

  1. Sala multimèdia on es projecta un audiovisual del Parc Natural (en espanyol, valencià i anglés) amb explicacions sobre la importància de l'espai protegit, els diferents ambients, les espècies de fauna i flora i el patrimoni cultural i històric.

Accessibilitat diversitat funcional AUDITIVA

  1. Sala multimèdia on es projecta un audiovisual del Parc Natural en el qual apareixen imatges dels elements més representatius com a paisatges, flora, fauna, geologia i patrimoni cultural i històric.

  2. Exposició amb panells il·lustratius i explicatius dels ambients i valors naturals que podem trobar al Parc Natural, amb imatges panoràmiques, de fauna, flora, paisatge, etc.

  3. Maqueta del Parc Natural de la Serra d'Irta.

Accessibilitat diversitat funcional FÍSICA

  1. Servicis adaptats.

  2. No hi ha obstacles en l'accés al Centre d'Interpretació ni durant la visita de l'exposició.

  3. Aparcament amb 1 plaça reservada.

Accessibilitat diversitat funcional INTEL·LECTUAL

  1. L'adaptació dels continguts en el Centre d'Interpretació que pogueren resultar més complicats la realitzen els educadors del Parc Natural en les seues xarrades divulgatives i explicatives.

ITINERARIS INTERPRETATIUS

Sense horari de visites, obert tots els dies, les 24 hores.

1. ITINERARI ACCESSIBLE DE L'ÀREA RECREATIVA DE LA PLATJA DEL PEBRET

Accessibilitat diversitat funcional FÍSICA

En la zona d'aparcament de l'Àrea Recreativa del Pebret trobem una plaça reservada per a minusvàlids amb senyalització vertical.

Des d'aquesta zona parteix la passarel·la de fusta que discorre en primer lloc per la zona de descans amb taules i bancs de fusta, incloent-se una taula adaptada per a cadira de rodes.

A continuació comença el passeig envoltats per vegetació mediterrània al llarg dels 500 m de passarel·la de fusta delimitada per vorades laterals que té l'itinerari accessible. També inclou tres punts de parada/descans on gaudir del paisatge vegetal i marí que l'envolta.

 

 

2. RESTA D'ITINERARIS no adaptats

En el cas que un grup amb diversitat intel·lectual sol·licite una vista concertada, són els educadors del Parc Natural els que realitzen l'adaptació dels materials i activitats a realitzar al llarg del recorregut que es considere més adequat.

Per a diversitat auditiva i visual, sempre que el grup vinga acompanyat amb personal de suport, intèrpretes, etc, els educadors del Parc Natural poden acompanyar al grup per a realitzar una vista guiada per l'itinerari que es valore com més adequat.