Accessibilitat

Accessibilitat

Apostem per uns Parcs Naturals accessibles, de tots i per a tots.

Informa't ací dels recursos disponibles i de tota la informació detallada sobre accessibilitat per a cada Parc Natural de la Comunitat Valenciana.

Accessibilitat en el Parc Natural Puebla de San Miguel

Ves enrere Accessibilitat en el Parc Natural Serra d'Espadà

Accessibilitat en el Parc Natural Serra d'Espadà

CENTRE D'INTERPRETACIÓ

Horari de visites: 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a diumenge.
El centre romandrà tancat els dies 1 i 6 de gener i 24, 25 i 31 de desembre.


Els dies que es realitzen activitats programades en l'exterior, el centre d'Interpretació romandrà tancat, per això aconsellem telefonar amb antelació al 964.629.112

Accessibilitat diversitat funcional VISUAL

L'exposició "El racó dels sentits" està situada en l'entrada del Centre de Visitants. Compta amb una àrea amb un conjunt d'esquellots, amb una estructura que conté plantes aromàtiques i amb l'escorça d'una surera. Aquesta exposició no disposa de textos en Braille.

Accessibilitat diversitat funcional AUDITIVA

A més del material expositiu es reprodueixen 2 vídeos:

  1. Informació de la saca de suro: A través d'un monitor de pot conéixer el procés de la saca de suro i l'elaboració d'un tap de vi. (Durada 7 minuts).
  2. "Espadán, un parc i la seua gent": Projecció de 10 minuts que no conté narracions encara que sí que conté àudio (música original). La funció principal d'aquest documental és realitzar una breu descripció parc natural, mostrant al visitant la seua diversitat d'elements i paisatges. Es posa l'accent en el fet de què es tracta d'un espai natural habitat. Apareixen imatges dels pobles i de les activitats que al llarg de l'any es desenvolupen en ells.

Accessibilitat diversitat funcional FÍSICA

El centre d'informació i visitants del Parc Natural de la Serra d'Espadà, és un equipament que compleix les normes bàsiques en accessibilitat. Els seus espais estan organitzats i dissenyats per a permetre la lliure circulació de persones amb diversitat funcional física sense ajuda.

 Accessibilitat diversitat funcional INTEL·LECTUAL

Els continguts del centre d'interpretació són aptes per a un ampli rang de persones, prevalent el component visual.

ITINERARIS INTERPRETATIUS

El Parc Natural compta amb diversos itineraris senyalitzats-autoguiats, que es poden visitar lliurement en qualsevol horari.

Ruta Verda de Chóvar

Àrea de descans accessible a l'inici de la ruta, dotada de mobiliari accessible i plaça d'aparcament reservada. No obstant això, el recorregut de la ruta verda no és accessible.