Accessibilitat

Accessibilitat

Apostem per uns Parcs Naturals accessibles, de tots i per a tots.

Informa't ací dels recursos disponibles i de tota la informació detallada sobre accessibilitat per a cada Parc Natural de la Comunitat Valenciana.

Accessibilitat en el Parc Natural Puebla de San Miguel

Ves enrere Accessibilitat en el Parc Natural Marjal de Pego-Oliva

Accessibilitat en el Parc Natural Marjal de Pego-Oliva

OFICINES DEL PARC NATURAL

Horari d'atenció: De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.


Es troben en un primer pis d'un centre multiús cedit per l'ajuntament de Pego al costat d'altres associacions.

Només s'utilitza amb cita prèvia i per informar de temes administratius, el Parc Natural no té Centre d'Interpretació per atendre al públic, però pot posar-se en contacte amb el personal del Parc Natural per Telèfon 679 195 227 o a través del correu electrònic parque_pegooliva@gva.es  

ITINERARIS INTERPRETATIUS

(Sense horari de visites, obert tots els dies, les 24 hores)


El Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva ofereix 2 itineraris interpretatius, un d'ells en bicicleta i l'altre a peu.

Tan sols el que discorre a peu vorenjant el Riu Salinar (Ruta Roja: Muntanyeta Verda) es troba parcialment adaptat per diversitat funcional FÍSICA. 

 

Diversitat funcional INTEL·LECTUAL

Tots ells són adequats sempre que vagen acompanyats per alguna persona pel fet de l'orientació, i sempre que aquesta diversitat funcional INTEL·LECTUAL no vaja acompanyada d'alguna diversitat funcional FÍSICA.

 

Diversitat funcional VISUAL

L'itinerari del Riu Salinar  (Ruta Roja:Muntanyeta Verda) podria realitzar-se amb ajuda d'un acompanyant, ja que es tracta d'un camí sense desnivells i amb un ferm no gaire complicat que principalment discorre per camí agrícola i passarel·les de fusta.

 

Diversitat funcional FÍSICA

Si aquesta no es de mobilitat total o parcial,  es podría fer l'itinerari del Riu Salinar complet amb orientació per part del personal del Parc o amb acompanyats. Si la diversitat funcional FÍSICA ès de mobilitat total o parcial,  l'itinerari del Riu Salinar té part del recorregut adaptat. Les passarel·les de fusta que presenta s'adapten al pas d'una cadira de rodes i presenten les vorades i desnivells adequats a les mateixes, així com zones més amples per permetre el gir o l'avançament.

 

A aquesta passarel·la però es pot accedir tan sols en cadira de rodes des d'un camí situat al final del Riu Salinar i no des de l'inici de ruta que trobem a l'aparcament situat enfront de la Muntanyeta Verda. El tram accesible comprén uns 700m. (Veure imatge inferior).

 

 

Equipaments adaptats

Observatori d'aus El Bovar: l'accés al mateix es realitza per un camí de terra accessible a tot tipus de vehicles. Un cop a la zona d'aparcament, descobrirem una passarel·la absolutament adaptada per a cadires de rodes, a mig camí de la passarel·la trobarem un torre d'observació amb escales d'accés i baranes, i si continuem arribarem a l'observatori en si, on podem trobar una bancada i un buit a la dreta de la mateixa adaptat per a cadires de rodes.