Accessibilitat

Accessibilitat

Apostem per uns Parcs Naturals accessibles, de tots i per a tots.

Informa't ací dels recursos disponibles i de tota la informació detallada sobre accessibilitat per a cada Parc Natural de la Comunitat Valenciana.

Accessibilitat en el Parc Natural Puebla de San Miguel

Ves enrere Accessibilitat en el Parc Natural Hoces del Cabriel

Accessibilitat en el Parc Natural Hoces del Cabriel

CENTRE D'INTERPRETACIÓ

Horari de visites: cada dia, inclusivament cap de setmana i festius, de 9:00 a 14:00 hores.

El centre roman tancat els dies: 1 i 6 de gener i 24, 25 i 31 de desembre.
Els dies que es realitzen activitats guiades en l'exterior, és possible que el Centre d'Interpretació romanga tancat, per això aconsellem telefonar amb antelació al  963.189.222.

Accessibilitat diversitat funcional VISUAL                                                          

 1. Audició per al coneixement dels valors del Parc. 

 2. Panell de sons d'aus i amfibis de diferents espècies presents al Parc Natural. Els noms de les espècies representades estan en braille.

 3. Taula de rastres per al reconeixement mitjançant el tacte de les petjades de fauna. Els noms de les espècies representades estan en braille. Hi ha una caixa niu i un niu natural accessible a la seva manipulació.

Accessibilitat diversitat funcional AUDITIVA

 1. Vídeo per al coneixement dels valors del Parc. El vídeo està subtitulat en castellà.

 2. Panells il·lustratius i explicatius dels ambients i valors naturals que podem trobar al Parc Natural, amb imatges panoràmiques i de fauna, flora, paisatge, etc. del Parc Natural.

 3. Hi ha una caixa niu i un niu natural accessible a la seva manipulació. Silueta d'aus rapinyaires i altres elements expositius intuïtius i clars de percebre.

 4. A l'esplanada exterior del Centre d'Interpretació ha una reconstrucció d'una carbonera que ajuda a comprendre l'ús i funcionament d'aquest element.

Accessibilitat diversitat funcional FÍSICA

 1. Lavabos adaptats.

 2. Accés sense obstacles a tot el Centre d'Interpretació, excepte a la planta superior (oficines).

Accessibilitat diversitat funcional INTEL·LECTUAL

 1. L'adaptació dels continguts al Centre d'Interpretació que puguin resultar més complicats, la realitzen els guies en les seves xerrades divulgatives i explicatives del Parc Natural.

 2. Fotografies en grans dimensions de fauna, flora i paisatges del Parc Natural. Silueta d'aus rapinyaires i altres elements expositius intuïtius i fàcils de percebre.