Con-sumo gusto, consumo responsable. Per una economia circular

 

Estem de celebració. El 24 de maig és el nostre dia, el Dia Europeu dels Parcs, volem celebrar-lo amb diversitat d'activitats per a continuar acostant a la naturalesa a tots els que ens ho sol·liciten. Tallers, itineraris interpretatius per la naturalesa, activitats d'educació ambiental, rutes guiades pel nostre patrimoni històric- cultural, banys de bosc…

Recordar que totes les nostres activitats són gratuïtes, sota la inscripció corresponent i seguim totes les recomanacions necessàries per a vostra i la nostra protecció.

Mai hem parat, ens hem adaptat i seguim avant, uneix-te a nosaltres en aquesta celebració per a aquest dia i per al futur.

 

Serra Gelada

DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS

Celebrarem el DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS amb un itinerari que recorre un antic camí que ens portarà fins a l’Alt del Governador en el cim de la Serra Gelada.

Serra d'Espadà

La biodiversitat s' adapta i avança

La biodiversidad s' adapta i avança. Acompànyans en l' tinenari interpretatiu pel barranc Malo i el barranc d' Aigua Negra.

Tinença de Benifassà

El Portell de l'Infern

Amb motiu del Dia Europeu dels Parcs Naturals us proposem una ruta per a descobrir un dels tresors de la Tinença: el Portell de l’Infern.

Serra de Mariola

La primavera en Mariola

Itinerari interpretatiu guiat des de l'ombria fins a l'interior de la serra, amb motiu del Dia Europeu dels Parcs.

Font Roja

Relleu i paisatge de la Font Roja

Celebració del Dia Europeu dels Parcs Naturals.

Túria

RECONNECTA AMB EL TÚRIA

Ruta saludable per a celebrar el Dia Europeu dels Parcs 2021

Hoces del Cabriel

CONEIX ELS CUCHILLOS DEL CABRIOL

Nova visió de futur del Parc Natural de les Gorges del Cabriol.

Penyagolosa

Dona’t un bany de primavera a Penyagolosa

Vine a celebrar el Dia europeu dels Parcs Naturals amb una ruta primaveral pels boscos del Rodesnar i Rebollar

Serra Calderona

Quadern de Camp 5. Plantes Medicinals

• Dia: Dissabte 22 de maig de 2021. • Hora: 10.00 h verificació inscripció i eixida. • Lloc: Parquin C/ Algimia d’Alfara (Torres Torres – Valencia). Antiga Carretera nacional 234, entrada a la població des de Autovia A-23. • Distància total: 4 Km. El traçat de la marxa es realitza en gran part per un camí o pista forestal. Activitat per a tots els públics però orientada al públic familiar que consisteix a elaborar un quadern de camp de la naturalesa, centrat en la Serra Calderona, de temporalització mensual i de temàtica adequada al període de l'any en què es realitza l'activitat. El mes de maig el tema del quadern seran LES PLANTES MEDICINALS.

Prat de Cabanes-Torreblanca

Dia Europeu dels Parcs Naturals

Vine al Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca a conéixer "Plantes que fascinen i abelles silvestres"

L'Albufera

Caminant per la màquia

CAMINANT PER LA MÀQUIA.Itinerari guiat per la Devesa del Saler, per a donar a conèixer la importància d'aquest bosc mediterrani i els seus protagonistes

El Fondo

EL FONDO, OASI DE POLINITIZADORS

Des del Parc Natural El Fondo volem unir-nos a aquesta celebració amb la realització d'una acció divulgativa vinculada al Projecte DANAUS, projecte que iniciem en plena pandèmia i mitjançant el qual us mostrarem noves maneres de treballar des dels Parcs i de quina manera el Parc Natural El Fondo es prepara per al futur.

Desert de les Palmes

ENCÉN ELS SENTITS, APAGA LA PANTALLA

Et convidem a endinsar-te en els nostres boscos i celebrar amb nosaltres el Dia Europeu dels Parcs Naturals.

Chera - Sot de Chera

Primavera i aigua, formidable combinació

Itinerari interpretatiu des del llogaret de El Reatillo pel riu del mateix nom, per a conscienciar-nos de la importància de l'aigua en el Dia Europeu dels Parcs Naturals.

Illes Columbretes

Dia Europeu dels Parcs Naturals, en RN Columbretes

T 'esperem al Centre de Visitants de la RN de les Illes Columbretes, Planetari de Castelló, dissabte 29 de maig, a les 11: 00h Inscriu-te!

Salines de Santa Pola

DIA EUROPEU DELS PARCS NATURALS: BANY DE BOSC

Activitat guiada en la qual ens endinsarem en els recòndits espais de la pineda dunar per a descobrir, amb els nostres sentits, les meravelles que ens ofereix la naturalesa.

Puebla de San Miguel

Desperta els sentits i relaxa't

Connecta amb la més pura naturalesa del Parc Natural a través d'una ruta per als sentits

S'estan mostrant els 17 resultats.
de 1