Canta, vola i eleva't com els ocells!

Durant la pandèmia, malgrat que el nostre model de vida canvie radicalment, milers de milions d'ocells van continuar sobrevolant les nostres llars. I milers de persones han trobat en els seus moviments i cants un lloc on acollir-se i buscar consol i entreteniment, han aconseguit connectar no sols amb la naturalesa sinó també amb altres persones a través dels ocells.

És per això que el Dia Mundial de les Aus migratòries 2021 no sols vol commemorar a aquestes espècies, sinó que és un dia per a reflexionar sobre la relació que guarda la nostra societat amb la naturalesa i poder posar en valor la importància que aquests animals tenen sobre els ecosistemes i sobre les nostres vides.

Sota el lema "Canta, vola i eleva't com els ocells!", volem dedicar les nostres activitats a la conscienciació sobre les aus migratòries i la necessitat de la cooperació internacional per a conservar-les, ja que com a ambaixadores globals de la naturalesa, les aus migratòries no sols connecten diferents llocs del planeta, sinó que també relacionen a les persones amb la naturalesa i amb si mateixes com cap altre animal del planeta.

 

 

 

 

Marjal de Pego-Oliva

Aus en la Marjal de Pego-Oliva i Àguila Pescadora.

Aus que ara veus i aus que ara no veus.

Serra d'Espadà

Dia de les Aus

Aprén més sobre l'àguila de panxa blanca, dels perills als quals s'enfronta i descobreix que pots fer tu en pro de la conservació d'aquest emblemàtica espécie..

Desert de les Palmes

XERRADA AUS MIGRATÒRIES

Xerrada sobre Rapinyaires migratoris del Desert de les Palmes a càrrec de Miguel Tirado i jocs per als més menuts

Chera - Sot de Chera

Pardalejant pel barranc de l'Aigua

Per a commemorar el Dia Mundial dels Ocells migradors, diumenge que ve 31 d'octubre al Parc Natural de Chera-Sot de Chera realitzarem una interessant ruta familiar pel barranc de l'Aigua de Chera, a més d'un taller de fabricació de menjadors d'ocells amb materials reciclats.

El Fondo

FONDO+PALMERAR, UN PAISATGE ÚNIC

Us convidem a acompanyar-nos en un recorregut on, a més de l'indubtable valor paisatgístic del conjunt que forma l'aiguamoll i els palmerars de les partides d'Algoda, Pusol o Derramador, trobarem un ric patrimoni natural i etnològic que volem posar en valor.

S'estan mostrant els 6 resultats.
de 1