Ecospirulina produeix la microalga espirulina (arthrospira platensis) al Parc Natural de la Serra Calderona.
Amb l'aigua d'alta qualitat del parc natural i el sol del llevant, l'alga creix en condicions òptimes entre maig i octubre, mesos en què es poden visitar les instal·lacions de producció.
Es tracta d'una producció artesanal, que destaca pel mètode de secat usat per a preservar l'alga abans del seu consum: una deshidratació a baixa temperatura. Això permet conservar totes les propietats nutricionals de l'espirulina, un aliment molt ric en sals minerals, vitamines, antioxidants, àcids grassos essencials, proteïna completa, enzims.
Per a qualsevol informació, no dubten a contactar-nos. |
|
Datos de contacto y localización
Ecospirulina sl Partida Ciscar s/n 46118 Serra (Valencia) Tlf: 669919575 e-mail: info@ecospirulina.com web: www.ecospirulina.com |
|
Ver mapa más grande |
|
Ecospirulina | |
Tornar |