BENISEGWAY
Com qualsevol invent que s’avanša al seu temps, el Segway Personal Transporter (PT)Ús sovint incomprÚs. El grat somriure que es reflectix en el rostre dels usuaris del Segway PT pot fer pensar que es tracta d’un simple joguet. Per˛ no s’equivoque. A pesar que resulta incre´blement divertit usar un Segway PT, es tracta d’un mitjÓ de transport formal, dissenyat per a la vida actual.
Pot recˇrrer quil˛metres i quil˛metres. El Segway PT pot portar-lo fins a llocs a on no podria accedir amb una bicicleta o un autom˛bil (incl˛s l’interior de molts magatzems, oficines, empreses, aeroports, ascensors i trens). Encara que Ús idoni per a trajectescurts de 8 kmo menys, el Segway PT pot recˇrrer fins a 38 km amb una sola cÓrrega de la bateria (en funciˇ del terreny, el pes transportat i l’estil de conducciˇ).
Puge a un Segway PT i gaudisca del plaer de mantindre’s actiu sense les complicacions que comporten els autom˛bils i el transport p˙blic. Desplace’s per les voreres i sendes amb els seus amics que van a peu sense renunciar a una agradable conversaciˇ. Moga’s amb facilitat entre els vianants sense invadir el seu espai personal. A mÚs de lliscar en harmonia amb qui el rodegen, podrÓ desplašar-se respectant el medi ambient, ja que el Segway PT no produ´x cap tipus d’emissiˇ i no necessita carburant.
Pensament i acciˇ, un sol concepte. Puge a un Segway PT i veurÓ com el sostÚ en peu mantenint l’equilibri perfectament. Incline el seu cos cap avant, arrere, a l’esquerra o a la dreta, i la tecnologia LeanSteer™ li permetrÓ lliscar immediatament en la direcciˇ exacta que vulga prendre i a la velocitat justa que desitge. Pose’s en posiciˇ vertical i es detindrÓ amb suavitat. Els enginyers de Segway ho denominen “control d’estabilitat dinÓmica de cicle tancat”; a vostÚ senzillament li pareixerÓ mÓgia.
No tardarÓ a sentir que el Segway PT Ús com una extensiˇ del seu cos: se sentirÓ segur, c˛mode i amb ple control (tant si el transporta a velocitats de fins a 20 kph, com si ho fa al ritme d’alg˙ que camina a pas lleuger). Quant es tarda a sentir-se part d’un Segway PT? Per a la majoria de les persones, uns minuts. Per a alguns, incl˙s menys.
Amb un Segway PT la seua rutina ja no serÓ tal. Les activitats diÓries es convertiran en experiŔncies que valdrÓ la pena assaborir, i veurÓ amb un enfocament completament distint eixe trajecte que recorre tan sovint entre el punt A i el punt B. Puge a un Segway PT i serÓ transportat en mÚs d’una forma.
Muntar en un Segway PT li farÓ sentir quelcom que mai no ha experimentat anteriorment, perquŔ mai no hi ha hagut res com ell. Munte-hi i instintivament buscarÓ l’equilibri, com ho faria al pujar en qualsevol aparell amb dos rodes. Per˛ quasi immediatament s'adonarÓ que el Segway PT troba l’equilibri per si mateix, i Ús com si es convertira en una extensiˇ de vostÚ mateix. Incline’s un poc cap avant i veurÓ que el Segway PT es mou nomÚs en resposta al seu moviment.
Es recorda d’algun somni en quŔ ha sentit com si poguera volar? Amb el Segway PT sentirÓ llibertat, euf˛ria i confianša. TÚ la sensaciˇ que el s˛l es mou per davall de vostÚ, per˛ sense tocar-lo. EstÓ com surant per damunt del s˛l. Li dˇna la sensaciˇ de poder i de velocitat, tambÚ nota una sensaciˇ de control absolut. Tot se sent de forma natural i instintiva. Aix˛ Ús el que se sent quan es munta en el Segway PT.
AcÝ hi ha uns comentaris d’algunes persones que han muntat en el Segway PT:
“El meu veredicte Ús que el Segway PT Ús divertit de muntar, Ús segur i estable, i Ús un ˙s verdaderament impressionant de tecnologia digital. ╔s molt fÓcil d’aprendre i, en moltes maneres, Ús simplement sorprenent.”
“Usar un Segway Ús tan intu´tiu que dˇna la sensaciˇ que eixa cosa d’alguna manera estÓ connectada en el teu sistema nerviˇs central.”
“El Segway Ús incre´blement estable, tant si estÓ parat com en moviment.”
“Pots veure un vÝdeo del Segway PT per a apreciar millor la sensaciˇ de muntar en u. Per˛ la millor manera d’entendre el que se sent al muntar en un Segway PT Ús muntar en un personalment. No creurÓ les seues sensacions! Busque un distribu´dor prop de sa casa per a provar-lo.”

 

 

[imagen]
[imagen] [imagen] [imagen] [imagen]
 
Datos de contacto y localización

Tel. +34 966 87 54 86/ +34 607 33 33 00/ +34 670 33 94 34
Email. info@costablancatour.com
Web. www.costablancatour.com
 
Logo
 

Ver mapa más grande
Productes
Excursions Benisegway
Tornar