La Cartuja de Val de Cristo

A l’Alt Palància, entre la serra Calderona i la cartoixa de Vall de Crist, entre codonys, figueres i fruiters diversos, trobem una empresa artesana i familiar: la fàbrica de dolços La Cartuja de Val de Cristo.

Una empresa d’arrelada tradició pastissera i confitera, i alhora innovadora, sempre buscant noves fórmules i nous sabors.

En l’elaboració dels seus dolços, Germán, per tradició amant d’allò natural, fuig d’afegir colorants i conservants als seus productes, en els quals la fruita natural de temporada és l’ingredient principal, acompanyat d’un percentatge de sucre molt menor que el dels productes que oferixen empreses més industrialitzades; així aconseguixen textures i sabors autèntics, no sols en el seu plat fort –les melmelades–, sinó també en els dolços de codony, en el cabell d’àngel, en els famosos cartujos (dolços de codony banyats en cobertura de xocolate cruixent), en les guindes en orujo i en les fruites confitades i gebrades, en l’arrop i les tallaetes, en les nous fondant i glacejades. I tot això mantenint les seues receptes tradicionals, que perviuen a la Cartuja per tres generacions.

I després de tres generacions naixen nous sabors i noves receptes, sorgix la innovació: melmelada de maduixa del bosc amb vinagre de Mòdena i pebre negre, melmelada de ceba, d’alvocat, de kiwi… La fàbrica de dolços La Cartuja de Val de Cristo no deixarà de sorprendre’ns amb noves sensacions.

 

[imagen]
[imagen] [imagen] [imagen] [imagen]
 
Datos de contacto y localización

Fábrica de Dulces La Cartuja de Val de Cristo

http://www.dulceslacartuja.com

Sta. María, s/n 12410 Altura (Castellón)

Tel. 687 966 435

cartuja@dulceslacartuja.com

 
Logo
 

Ver mapa más grande
Productes
Fruita Confitada Melmelada Dolça de Codony La Cartuja de Val de Cristo
Tornar