Belluga Gourmet, SL

BELLUGA GURMET, productors d’oli d’oliva verge extra d’alta qualitat, patés d’oliva, melmelades artesanes, productes cosmètics amb oli d’oliva i altres especialitats de l’oli.

 

BELLUGA GURMET està localitzada en la històrica ciutat de Segorbe, a la província de Castelló, amb seu a l’edifici Belluga, on hi ha una antiga almàssera en la qual es va elaborar oli des de principis del segle xx, actualment convertida en el Museo del Aceite de Segorbe, on es realitzen visites guiades, tastos d’oli, cursos i degustacions. Este  museu ha rebut el primer premi nacional a la promoció i difusió de la cultura de l’olivera i a l’interior podem trobar un espai dedicat a l’olivera monumental La Morruda, exemplar mil·lenari símbol de la nostra ancestral cultura de l’oli.

 

Belluga Selecció és un oli d’oliva verge extra de la màxima qualitat, elaborat amb olives seleccionades de la varietat Serrana d’Espadà, en els primers dies de collita, processades a les poques hores de la recol·lecció i extret en fred, i així manté un alt nivell de polifenols i una baixa acidesa, inferior a 0,1º. L’oli és decantat naturalment i envasat sense filtrar.

 

BELLUGA GURMET té, a més, una àmplia gamma de productes artesans naturals: patés d’olives, melmelades artesanes i cosmètica amb oli d’oliva, elaborats a partir de la varietat Serrana d’Espadà.

 

[imagen]
[imagen] [imagen] [imagen] [imagen]
 
Datos de contacto y localización

BELLUGA GOURMET


Plaza Belluga, 1 - MUSEO DEL ACEITE. SEGORBE (Castellón - Spain)
Tel.: +34 964 712 045 -

info@labelluga.com
www.bellugagourmet.com

 

 
Logo
 

Ver mapa más grande
Productes
Belluga Selección AOVE
[PDF] Contingut Extra    Tornar