Notícies

Ves enrere Al voltant de les Muntanyes de Portaceli-Dia Muntanyes 2021

Al voltant de les Muntanyes de Portaceli-Dia Muntanyes 2021

Al voltant de les Muntanyes de Portacoeli

#MountainsMatter

L'Assemblea General de les Nacions Unides va designar l'11 de desembre com el "Dia Internacional de les Muntanyes".

El turisme sostenible a les muntanyes és el lema del Dia Internacional de les Muntanyes d'enguany. En la pàgina web de Nacions Unides, podem trobar informació sobre el Dia Internacional de les Muntanyes.

https://www.un.org/es/observances/mountain-day

Des de Serra proposem una ruta circular al voltant de les muntanyes de Portacoeli, visitant llocs tan emblemàtics com la Font del Marge, la Muntanya de la Rata, Baloria, Vall de Lullén, Coll de L'Espartar,...amb unes excel·lents vistes panoràmiques del Camp del Túria i el Golf de València.

Gràcies a l'inestimable suport de l'Associació Tot Axerra i la col·laboració de Protecció Civil de Serra, podem gaudir d'aquesta espectacular ruta.

Recorda que s'han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l'ús de la màscara.

Gràcies a l'inestimable suport de l'Associació "Tot Axerra" i la col.laboració de Protecció Civil de Serra, podem gaudir d'aquesta espectacular ruta.

Data: 12 de desembre de 2021

Punt i hora de trobada: Poliesportiu municipal de Serra, a les 8:45 h.

https://goo.gl/maps/brvwaw9hnfb2

Distancia: 12 kms aproximadament

Dificultat: ALTA. Desnivell acumulat positiu 838 metres.

Durada de l'activitat: 5 hores, aproximadament.

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.

NOTA: És necessari portar botes o calçat còmode, roba d'abric, aigua i esmorzar. És recomana càmera de fotos i prismàtics. És una ruta amb certa dificultat per la distància recorreguda i els desnivells.

Si els condicions meteorològiques és consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà als inscrits de l'anul·lació de la mateixa.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució dels noticies de la nostra web. És la manera mes ràpida d'informar-se dels activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació.

http://www.parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-calderona/suscripcion