Notícies

Ves enrere Quadern de Camp 8. Cel d'Estiu

Quadern de Camp 8. Cel d'Estiu

Activitat que consisteix a elaborar un quadern de camp de la naturalesa, centrat en la Serra Calderona, de temporalització mensual i de temàtica adequada al període de l'any en què es realitza l'activitat. El mes d'agost el tema del quadern serà el Cel d'estiu.

Realitzarem un itinerari guiat per un educador ambiental fins al Molino de la Ceja de Gàtova on ens trobarem amb un astrònom de l'Associació Valenciana d'astronomia que ens mostrarà el Cel d'estiu.

És recomanable un quadern de camp, una llibreta, on realitzar les anotacions i material per a escriure i/o dibuixar. Opcional una càmera fotogràfica i prismàtics.

Existeix un Quadern de Camp descargable en la web del Parc Natural amb informació i activitats sobre el Cel d'estiu que és recomanable (encara que no obligatòria) per a la realització de l'activitat.

Dades de l'activitat:

• Dia: Dissabte 14 d'agost de 2021.
• Hora: 19.30 h verificació inscripció i eixida.
• Lloc: Plaça de l'Ajuntament (Gàtova – València).
• Distància total: 4 Km. (Anada i volta). El traçat de la marxa es realitza en gran part per un camí forestal.

Avís: La inscripció es realitza de forma anticipada en CORREU ELECTRÒNIC.

Recorda que s'han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l'ús de la màscara.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat i aigua.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.

http://www.parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-calderona/suscripcion