Notícies

Ves enrere NETEJA DE CAIXES NIU

NETEJA DE CAIXES NIU

Ajudem els nostres ocells

Veuen a passar un matí al P.N. de les Gorges del Cabriol i participa en la neteja de caixes niu, en aquesta ocasió celebrarem el Dia Mundial dels Ocells Migradors. Realitzarem un recorregut cap a la font del Chusco on anirem revisant les caixes nius que hi ha al llarg d'aquesta ruta. Aquesta actuació ajuda al fet que nostres amigues els ocells insectívors troben en condicions òptimes les caixes niu i així poden créixer sans i forts els seus pollets.

Dades de l'activitat:

Dia: 23 d'octubre

Lloc: Ajuntament de Villargordo del Cabriel. Carrer Carretera 26

Hora d'inici: 09:30 hores

Distància: 4,4 km

Dificultat: Fàcil

Duració de l'activitat: 4 hora aproximadament.

Recomanacions: El participant haurà de portar calçat adequat, aigua i roba apropiada per a l'època de l'any.

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA DURANT TOTA L'ACTIVITAT I PORTAR GEL HIDROALCOHÒLIC DEGUT A LA COVID-19.

Inscripció: En els telèfons 963189222 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9 a 14 hores). Limitat a 20 places

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-i automàtic al moment de la publicació de cadascuna de les notícies. subscriu-te aquí.