LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere PER UN FONDO SENSE LÍMITS

PER UN FONDO SENSE LÍMITS

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL- Ruta Interpretativa

PER UN FONDO SENSE LÍMITS
DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL
Ruta interpretativa
 
«Eliminem les barreres físiques i culturals, construïm societats resilients i creem oportunitats que veritablement no deixen a ningú arrere.» António Guterres, Secretari General de l'ONU.
 
En col.laboració amb COCEMFE Alacant, us convidem a acompanyar-nos en un itinerari accessible i inclusiu per a totes les edats per la ruta adaptada del Parc Natural El Fondo. En ella coneixerem els principals valors naturals i culturals del Parc, observarem els ocells, gaudirem d'un passeig saludable i el farem tots junts per un Fondo sense límits. Les persones que tinguen una mobilitat reduïda i que requerisquen ajuda recomanem que vinguen acompanyats per altres persones. Els menors deurán vindre acompanyats per un adult.
 
DADES DE L'ACTIVITAT
 
 • Dia: 19 de desembre de 2021
 • Duració de l'activitat: de 9:30 a 12:00 hores
 • Punt de trobada: Centre d'Interpretació
 
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es
 
PLACES LIMITADES
 
DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:
Nom i cognoms
DNI
Adult/Menor
Localitat
Telèfon
Correu electrònic
 
AVISOS I RECOMANACIONS:
Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat sempre que no es puga mantindre la distància mínima de seguretat de 1,5 m. Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits i gorra.
Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies. 
 
Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.