LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere L'ELEMENT AIGUA

L'ELEMENT AIGUA

Taller de descoberta

L'ELEMENT AIGUA
Taller de descoberta
 
L'aigua és l'element que defineix la vida en un aiguamoll, sempre s'ha dit que "l'aigua és vida" i així ho descobrirem al Fondo. La qualitat de l'aigua és fonamental per al desenvolupament de l'ecosistema d'aiguamoll i quan aquesta no té bons paràmetres ocorren determinades situacions no desitjables i que són importants conéixer. 
Us convidem a realitzar aquest taller amb nosaltres, en el qual estudiarem els paràmetres fisicoquímics de l'aigua del Fondo, realitzarem un mostreig de flora i fauna aquàtiques en les tolles pròximes al Centre d'Interpretació i posteriorment realitzarem una observació de les mostres recollides amb l'ajuda de lupes binoculars.
 
DADES DE L'ACTIVITAT
  • Dia: 6 d'agost de 2021
  • Duració de l'activitat: de 9:30 a 11:30 hores
  • Lloc d'Inici: Centre d'Interpretació 
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es
PLACES LIMITADES
 
DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:
Nom i cognoms
DNI
Adult/Menor
Localitat
Telèfon
Correu electrònic
 
AVISOS I RECOMANACIONS:
Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat, sempre que no es puga mantenir la distancia de seguretat de 1,5 m. Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar i gorra.
Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies. 
 
Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.