HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere EL FONDO, OASI DE POLINITZADORS

EL FONDO, OASI DE POLINITZADORS

Celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

EL FONDO, OASI DE POL·LINITZADORS

Celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient i amb l'objectiu de crear consciència sobre la necessitat de protecció del medi ambient des del Parc Natural El Fondo us proposem una activitat per a conéixer i afavorir la presència d'espècies polinitzadores de manera que contribuïm de forma activa a la seua conservació. Amb xicotetes accions empreses per nosaltres mateixos podem aconseguir importants objectius de conservació.

Us convidem que ens acompanyeu en aquest dia tan assenyalat, en el qual aprendrem sobre els pol·linitzadors presents al Parc Natural, us presentarem el Projecte DANAUS que té com a protagonista a la papallona tigre, espècie emblemàtica al Fondo, de la qual coneixerem el seu cicle de vida, les plantes de les quals es nodreix i realitzarem una acció per a contribuir a la seua conservació i la de nombroses espècies polinitzadores.

 

DADES DE L'ACTIVITAT

Dia: 5 de juny de 2021

Duració de l'activitat: de 9.30 a 11.30 hores

Lloc d'Inici: Centre d'Interpretació.

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parc_elhondo@gva.es

PLACES LIMITADES

 

DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:

Nom i cognoms

DNI

Adult/Menor

Localitat

Telèfon

Correu electrònic

 

AVISOS I RECOMANACIONS:

Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat. Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, màscara, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar i gorra.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.

 

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.