Visualització de contingut web

Com arribar-hi

Accessos a les diferents poblacions, àrees recreatives i punts d'interés del Parc Natural:
 
Per carretera, el principal accés, tant des d'Alacant com des de València, és l'eix de la N-340/A-7 que comunica Muro, Cocentaina i Alcoi. Per a arribar a Agres i Alfafara l'opció més adequada serà la carretera CV-700, que des de Dénia passa per Muro.
 
També és possible arribar des de la CV-81, que des d'Ontinyent es dirigeix a Villena, i passa per Bocairent i Banyeres després de trobar-se amb l'encreuament de la CV-700. A Banyeres és possible arribar des d'Alcoi per la CV-795, que comunica aquestes dues poblacions i serveix de límit administratiu del parc natural. També es pot accedir a aquesta carretera des de les poblacions properes d'Ibi (CV-801) i Onil (CV-803). L'única via de comunicació que travessa de nord a sud la serra és la CV-794 que comunica les poblacions de Bocairent i Alcoi. Aquesta carretera constitueix un dels accessos principals a llocs d'especial interés com l'àrea recreativa de la Font de Mariola, en el cor de la serra. La resta d'àrees recreatives estan localitzades prop dels nuclis urbans.

Una alternativa a la carretera molt interessant és la tradicional línia ferroviària Alcoi - Xàtiva - València, amb baixadors a Agres (encara que una miqueta allunyat del poble), Cocentaina i Alcoi, i des de la qual podem gaudir de paisatges i ambients encisadors al seu pas.
 
Accés al Centre d'Informació del Parc Natural: consulteu l'apartat CENTRE D'INFORMACIÓ.

 

Como llegar mapa