Activitats i notícies de les empreses certificades del parc

L’Aiguamoll més important de Castelló

L’Aiguamoll més important de Castelló

Ruta per a tots els públics a l'aiguamoll per excel·lència de Castelló. Descobrint un fum de secrets, sereu autèntics exploradors!

 

Dissabte 28 de març: L'Aiguamoll més important de Castelló. 

El Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca és un aiguamoll catalogat d'importància internacional per albergar en les seues platges, marjals i llacunes formes de vida úniques en tot el Mediterrani, moltes d'elles en perill d'extinció. El seu cordó litoral de còdols, que separa l'antiga albufera (hui zona de marjal, prats i llacunes) del mar, és el més important d'aquest tipus a la Comunitat Valenciana. Durant el recorregut per la llarga platja de còdols i, més tard, entre senillars i llacunes, entre prats i turberes, descobrirem paisatges dignes d'èpoques llunyanes i, fins i tot, d'altres continents; coneixerem les adaptacions de la vegetació als diferents ambients salins o d'aigua dolça, als diferents tipus de sòls i als ancestrals aprofitaments que l'home ha fet d'aquest paratge, com l'extracció de torba. A més, observarem espècies d'aus i d'altres animals en els seus hàbitats naturals, sentint-nos com a autèntics exploradors.

o    Data: 28 de març de 2015

o    Inici: 9.00h - Fi: 14.00h - Durada: 5h aprox.

o    Dificultat: Baixa. Recom.: a partir de 6 anys.

o    Lloc: Torre la Sal (Cabanes).

o    Preus: 23,75 €/pers., menors de 8 anys gratis. Inclou: els guies-intèrprets, l'assegurança, l'esmorzar autòcton* (pa, suc d'oliva, formatges, embotits, vi, sucs, fruita de temporada…), els materials necessaris (didàctics, prismàtics, brúixoles…) i el reportatge fotogràfic d'alta qualitat.

*(inclou productes de la Marca Parcs Naturals)

o    Contacte / inscripció: info@itinerantur.com - 677 57 15 15 - 636 01 12

o    Link + info: http://itinerantur.com/ruta-18-val.html