Notícies

Ves enrere Dia de l'Arbre

Dia de l'Arbre

PLANTACIÓ EN LA TANCAETA, UNA NOVA RESERVA NATURAL - AFORAMENT TANCAT.

Enguany celebrarem el Dia de l'Arbre col·laborant en la plantació en una xicoteta parcel·la de 40.500 metres quadrats, situada en el límit nord de l'Albufera, entre les séquies de Ravisanxo i el Fus i molt pròxima al tancat de la Pipa i al barranc del Poyo. La parcel·la va ser venuda a la Generalitat Valenciana i s'ha realitzat recentment un procés de restauració. La parcel·la no té una gran superfície, però sí un gran perímetre que proporcionarà més de 1.500 metres lineals d'hàbitat per a la fauna i la flora.

 

Durant l'activitat realitzarem una plantació de 40 plançons d'espècies pròpies d'aquesta mena d'hàbitats que reforcen l'estabilitat dels brins de les basses creades, a fi de diversificar la vegetació que espontàniament colonitze la zona.

 

Coneixerem com aquest projecte de la creació d'una nova reserva natural a l'entorn de l'Albufera és molt adequada per a la fauna silvestre, a més de que ha incrementat la superfície d'hàbitats d'interés comunitari del parc i contribuirà amb el temps a la millora de la qualitat de l'aigua de la llacuna funcionant com un xicotet filtre verd.

 

  • Dia: 28 de gener de 2021.

 

  • AFORAMENT TANCAT. La plantació es realitzarà amb personal intern a causa de les noves mesures per l'alerta sanitària.