HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere PRESENTACIÓN JARA CARTAGENA

PRESENTACIÓN JARA CARTAGENA

SERRA I L'ESTEPA DE CARTAGENA.
Presentació del projecte "M'AGRADA LA JARA DE CARTAGENA"

Activitat per a tots els públics on es presentarà el projecte de recuperació, difusió i posada en valor de l'Estepa de Cartagena. L'ajuntament de Serra, el col·legi de la població, el Centre d'Investigació i Experimentació Forestal de la Generalitat Valenciana i el Parc Natural de la Serra Calderona estan realitzant un projecte consistent a donar a conèixer aquesta espècie emblemàtica de la flora valenciana.

Es realitzarà una presentació inicial, a la casa de Cultura de Serra, on es donarà a conèixer el projecte i la importància de la conservació d'aquesta planta considerada la més amenaçada de la flora valenciana. Després es realitzarà una visita guiada per un educador ambiental del Parc Natural de la Serra Calderona per les plantacions de Jara de Cartagena realitzades als jardins de la població.


Dades de l'activitat:

• Dia: Diumenge 09 de maig de 2021.
• Hora: 11.00 h.
• Lloc: Casa de Cultura. Plaça de la Primitiva (Serra).

Avís: La inscripció es realitza de forma anticipada en CORREU ELECTRÒNIC.

Recorda que s'han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l'ús de la màscara.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat i aigua.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.

http://www.parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-calderona/suscripcion